Els pallejanencs demostren la seva gran solidaritat amb les famílies més necessitades

Imprimeix

La campanya, que va recaptar més de tres tones d’aliments, es va dur a terme a una gran superfície i als centres educatius en només una setmana.

La campanya solidària de recapte que s’ha dut a terme a Pallejà, per tercer any consecutiu, ha tornat de nou un èxit. En només una setmana ha aconseguit recollir un total de 3.150 quilos de material entre productes d’alimentació i d’altres relacionats amb la neteja i la higiene personal. La iniciativa es va dur a terme del 25 al 29 de maig i va comptar amb la participació dels nou centres educatius del municipi on es van recollir 980 quilos de productes. La resta es van recaptar al supermercat Bon Preu on voluntaris del projecte Tots a Taula van habilitar un punt de recollida per tal que els ciutadans poguessin fer les seves aportacions.

Cal destacar que com a acte de cloenda de la campanya, es van organitzar una sèrie d’activitats per a tota la família com tallers de bombolles, xapes i maquillatge, un mercat d’ocasió i un mural solidari. Tot el material recollit es destina a la Xarxa Solidària d’Aliments de Pallejà que és l’entitat encarregada de distribuir-ho entre les famílies amb menys recursos del municipi.

Redacció / Foto: Arxiu