L’escola Mare de Déu de Montserrat millora el seu equipament tecnològic

Imprimeix

L’Ajuntament de Castellví de Rosanes ha permès que el centre disposi de nou material per a les aules i l’espai d’informàtica.

L’Ajuntament de Castellví de Rosanes ha donat suport econòmic perquè l’escola Mare de Déu de Montserrat del municipi pugui millorar l’equipament tecnològic que utilitzen els nens i nenes que estudien al centre. A través d’un ajut municipal, el col·legi ha pogut adquirir recentment nou equipament informàtic que permetrà que l’alumnat pugui treballar en millors condicions tecnològiques, tant a la classe d’informàtica com en les activitats que es desenvolupin a les aules. L’escola, a través de la direcció, ha fet arribar el seu agraïment a l’Ajuntament pel suport rebut.

A través d’un ajut, que ascendeix a gairebé 2.000 euros, el centre ha pogut adquirir vuit ordinadors de sobretaula i fer vuit ampliacions de memòria d’aparells existents. El suport municipal també ha permès que el centre pugui disposar de 3 ordinadors portàtils. Segons l’escola, “aquest material permetrà que l’alumnat pugui treballar amb millors condicions tant des de les mateixes aules com també des de l’aula d’informàtica.”

Redacció / Foto: Ajuntament de Castellví de Rosanes