L’escola Mare de Déu de Montserrat millora el seu equipament tecnològic

L’Ajuntament de Castellví de Rosanes ha permès que el centre disposi de nou material per a les aules i l’espai d’informàtica.

L’Ajuntament de Castellví de Rosanes ha donat suport econòmic perquè l’escola Mare de Déu de Montserrat del municipi pugui millorar l’equipament tecnològic que utilitzen els nens i nenes que estudien al centre. A través d’un ajut municipal, el col·legi ha pogut adquirir recentment nou equipament informàtic que permetrà que l’alumnat pugui treballar en millors condicions tecnològiques, tant a la classe d’informàtica com en les activitats que es desenvolupin a les aules. L’escola, a través de la direcció, ha fet arribar el seu agraïment a l’Ajuntament pel suport rebut.

A través d’un ajut, que ascendeix a gairebé 2.000 euros, el centre ha pogut adquirir vuit ordinadors de sobretaula i fer vuit ampliacions de memòria d’aparells existents. El suport municipal també ha permès que el centre pugui disposar de 3 ordinadors portàtils. Segons l’escola, “aquest material permetrà que l’alumnat pugui treballar amb millors condicions tant des de les mateixes aules com també des de l’aula d’informàtica.”

Redacció / Foto: Ajuntament de Castellví de Rosanes

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix