Les banderes ja llueixen a les platges de Castelldefels

Imprimeix

La cerimònia d’hissada es va fer enguany a la Zona del Baixador, al passeig Marítim i la Plaça de les Palmeres.

Castelldefels ja exhibeix les banderes que fan de les seves platges una de les més qualitat del litoral català. Ahir va tenir lloc l’acte d’hissada després de la concessió d’aquestes distincions que mostres aquestes certificacions a ulls dels més d’un milió i mig d’usuaris que visitaran les platges castelldefelenques aquest estiu. Una cerimònia d'aquest que ha consistit a hissar les banderes als tres punts on onegen: a l'alçada del Baixador, a l'alçada del carrer 11 i a La plaça de les Palmeres.

La platja de Castelldefels, la més llarga i ampla de l'àrea metropolitana i la que rep més visitants després de la ciutat de Barcelona, llueix aquest estiu la Bandera Blava, la "Q" de Qualitat, el certificat ISO 9001, el distintiu SICTED i la bandera Ecoplayas. Cal recordar que la temporada estival va començar l’1 de juny

A l’acte va assistir l'alcalde de Castelldefels en funcions, Manuel Reyes; el regidor de, Governació, Via Pública i platges en funcions, David Solé; i el subdelegat del Govern a Barcelona, Emilio Ablanedo. També van ser presents representants de les associacions veïnals de Castelldefels, en especial dels barris de la platja.

L'alcalde de Castelldefels en funcions, Manuel Reyes, va dir en la seva intervenció durant l’acte que "Castelldefels és l'única platja que ha aconseguit una bandera Blava al Baix Llobregat i estem orgullosos de poder lluir aquest distintiu que reconeix la qualitat de la platja de Castelldefels". El subdelegat del govern a Catalunya, Emilio Ablanedo, va afirmar que "aquest reconeixement de la Bandera Blava no és només important per a Castelldefels si no per al conjunt de Catalunya i el conjunt de tot Espanya perquè estem al capdavant del món en banderes blaves a Les nostres platges. Aquest any hem batut el nostre propi rècord, 577 platges a tot Espanya. Això demostra la gran qualitat mediambiental de les nostres platges i dels serveis sanitaris, de mobilitat, etc..."

Redacció / Foto: Ajuntament de Castelldefels