L’AECC-Catalunya organitza una caminada solidària entre Gavà i Castelldefels

Imprimeix

Les juntes locals dels dos municips baixllobregatins commemoren així el Dia Mundial senseTabac que se celebrarà diumenge 31 de maig.

Les juntes locals de Gavà i Castelldefels de l’AECC-Catalunya contra el Càncer s’uneixen per segon any consecutiu per organitzar aquest diumenge una caminada solidària entre les dues localitats per commemorar el Dia Mundial sense Tabac. L’objectiu és conscienciar a la població dels riscos que comporta el tabac per a la salut i fer palesa l’estreta relació que hi ha entre l’hàbit de fumar i el càncer de pulmó.

La sortida de la caminada serà a les 11 hores des de diferents punts d’ambdues localitats (a La Vela de Gavà Mar en el cas de Gavà i a l’escultura de Lorenzo Quinn “Dar y Tomar” a Castelldefels), i els dos grups es trobaran a l’arribada cap a les 12 hores a la Plaça de les Palmeres a Castelldefels, on hi haurà una ballada de zumba a càrrec d’Azahara.

Volen un nou rècord de participació

L’edició de l’any passat van participar prop de les 140 persones i enguany s’espera superar la xifra d’assistents. A més, l’associació posarà una carpa amb informació per a totes les persones que vulguin deixar de fumar i apostar per una vida saludable.

Redacció / Foto: AECC-Catalunya