A Sant Boi de Llobregat ja es respira Sant Jordi

Imprimeix

Els carrers es tornaran a omplir de llibres i roses en un dels dies més especials de tot l’any

Sant Boi de Llobregat tornarà a celebrar la tradicional diada de Sant Jordi el pròxim 23 d’abril. Els carrers es tornaran a omplir de llibres i roses en un dels dies més especials de tot l’any. Enguany, es mantindran els tres espais on es van celebrar els actes de la passada diada.

2023 Cartell Sant Jordi1

- A la plaça de l’Ajuntament s’instal·laran carpes de les diferents entitats locals, així com aquelles especialitzades en Cooperació i Igualtat.

- A la Torre del Sol tindrem l’espai dedicat als autors i autores locals que vindran a presentar novetats editorials del darrer curs.

- I la Rambla Rafael Casanova acollirà la tradicional fira del Llibre i de la Rosa.

Com a novetat, tant la plaça de l’Ajuntament com la Rambla Rafael Casanova, es comptarà amb una instal·lació artística comunitària coordinada per l’Andrea Martínez, artista local i professora de Belles Arts a la Universitat de Barcelona, amb la participació de grups de manualitats de gent gran i de diversitat funcional de la ciutat. La intervenció se centra en roses creades a partir de teixits reciclats.

DiadelLlibreidelaRosa Avantgrup

Per a tothom

En aquesta jornada també es comptarà amb dos trams horaris en els quals no hi haurà música, de 10:00h a 10:30h i de 17:00h a 17:30h. Un moment dedicat especialment a totes aquelles persones que per motius de salut ho necessiten. A més també estan definits els dies i les hores de presentació i signatura de llibres d’autors i autores locals.

Fira del Llibre i la Rosa

En aquesta nova edició, la diada de Sant Jordi tornarà a tenir representació santboiana a la seva Fira del Llibre i de la Rosa. Hi participaran la Llibreria Barbus i l’Abacus Cooperativa, que ens oferiran un ampli ventall amb novetats literàries per a tots els públics. Mentre que les roses les podrem aconseguir gràcies a la participació de la Floristeria Torrents i la Floristeria Amore.

FtirvXZWYAAG3x9

LA PROGRAMACIÓ (clíca aquí)

Redacció / Fotos: Arxiu