El 17è Subirats Tasta’l arriba un any més a la Capital de la Vinya

Imprimeix

Una fira per tastar la qualitat dels vins i escumosos dels  cellers del municipi, la gastronomia local i posar en valor els productes del territori i el patrimoni

El pròxim diumenge 27 de novembre, d’11 a 15 hores, Sant Pau d’Ordal acollirà el dissetè Subirats Tasta’l, una fira per tastar la qualitat dels vins i escumosos dels  cellers del municipi, la gastronomia local i posar en valor els productes del territori i el patrimoni. La dissetena edició del Tasta’l comptarà amb la participació d’una cinquantena d’expositors entre cellers, restauradors, artesans, productes de la terra, artistes i entitats que ompliran la plaça Subirats i el carrer Ponent.

Cartell Subirats Tastal 2022 web

Aquest any la fira tindrà un espai gastronòmic on s’oferiran els plats elaborats per   diversos restaurants del municipi, a part de les propostes gastronòmiques dels artesans alimentaris que ofereixen degustacions elaborades amb productes de proximitat.

61

Cada edició del Subirats Tasta’l té un seguit d’activitats complementàries adreçades a tots els públics que fan de la mostra un esdeveniment festiu per a tota la família.

66

La inauguració serà a càrrec de Xavier Ramos, alcalde de l’ajuntament de Castellví de la Marca, municipi convidat d’aquesta edició, a les 10:30h a la sala de Plens de l’Ajuntament. A continuació, l’ovella Tura, figura festiva de Castellví, acompanyada per entitats folklòriques de Subirats faran una cercavila per tota la fira.

64

Activitats i tallers infantils

Taller infantil de pintura i vi a càrrec de ”Tinta i vi” de Marta Araño.

Taller infantil de maquillatge a càrrec de l’alumnat del PFI Auxiliar d’imatge personal: perruqueria i estètica del Servei d’Educació i Formació de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

Taller de terrissa a càrrec de Casa Valldeperas.

Visita guiada a la vinya de l’escola a càrrec dels infants de l’Escola Sant Jordi. Inscripcions a la carpa de l’escola.

65

Activitats complementàries

Dissabte 26 de novembre

Caminada de pedra seca, a les 10 h

Presentació del projecte Subirats Vinya Viva, a les 12 h

Diumenge 27 de novembre

Passejada en bicicleta elèctrica, d’11 a 15 h

Caminada de natura, a les 11h

Tast d’esperanto, a les 11.30 h

Tasta Subirats a cegues, a les 12 h

Tast de vins… bons per tu, bons pel planeta, a les 13.30 h

49121577731 0f0ff4e5d7 c

Municipi convidat

Enguany el municipi convidat és Castellví de la Marca i  disposarà d’un espai propi a la fira per donar a conèixer el seu patrimoni cultural, festiu, turístic i enogastronòmic, amb la col·laboració dels cellers Bolet, Plantacions i Vinyes, Vila Morgades i del restaurant Cal Padrí.

Sorteig “Emporta’t Subirats a casa”

Un any més s’oferirà al visitant l’opció d’emportar-se a casa la cistella Subirats. Una cistella plena de productes de proximitat del municipi dissenyada per Caram Caram. La cistella es podrà comprar a les parades d’artesans agroalimentaris. A més, aquest any, se sortejarà una d’aquestes cistelles entre el públic visitant. Per cada compra de vuit tiquets degustació s’obtindrà una butlleta de participació en el sorteig que es realitzarà a les 14 hores al punt d’informació de la fira.

61006 cat ESCALA 934 700

Botiga virtual

Com a novetat, els tiquets degustació es poden comprar anticipadament a la botiga virtual del Subirats Tasta’l fins al 24 de novembre: www.subirats.cat/tastal.

Expositors

Cellers: Albet i Noya, Bertha, Carles de Lavern, Casa Ravella, El Mas Ferrer, Cava Guilera, Caves Ventura Soler, Celler Esteve i Gibert Viticultors, Celler Eudald Massana, Carol Vallès, Covides vinyes-cellers, Fèlix Massana Ràfols, Finca la Font de Jui, Llopart, Maspujadó, Finca Batllori, Oliver Viticultors, Sabaté i Coca-Castellroig, Sumarroca, Enlaire Vins.

Gastronomia: Cafè Ateneu de Lavern, Mirador de les Caves, Cal Ton Vell, Cal Pau Xic, Sol i Vi, Cal Pere del Maset, El Racó del Pago, Cal Xim, Ca l’Estevet, Cal Pelegrí.

Productes de la terra i artesans: 7 Pots melmelades i salats, Mel Can Mallofré, Oli Ferré Amell, Vinyet melmelades de raïm, Creative, De la tieta, Duna Una, Montse Roman, Eir Nature, Anna Obiols.

Artistes, serveis i entitats: Lluís Masachs, Àngel Martínez, Bikemotions, Apropa’t a la diversitat, Escola Sant Jordi.

 

Redacció-Aj. Subirats / Foto: Aj. Subirats-Arxiu