El 17è Subirats Tasta’l arriba un any més a la Capital de la Vinya

Una fira per tastar la qualitat dels vins i escumosos dels  cellers del municipi, la gastronomia local i posar en valor els productes del territori i el patrimoni

El pròxim diumenge 27 de novembre, d’11 a 15 hores, Sant Pau d’Ordal acollirà el dissetè Subirats Tasta’l, una fira per tastar la qualitat dels vins i escumosos dels  cellers del municipi, la gastronomia local i posar en valor els productes del territori i el patrimoni. La dissetena edició del Tasta’l comptarà amb la participació d’una cinquantena d’expositors entre cellers, restauradors, artesans, productes de la terra, artistes i entitats que ompliran la plaça Subirats i el carrer Ponent.

Cartell Subirats Tastal 2022 web

Aquest any la fira tindrà un espai gastronòmic on s’oferiran els plats elaborats per   diversos restaurants del municipi, a part de les propostes gastronòmiques dels artesans alimentaris que ofereixen degustacions elaborades amb productes de proximitat.

61

Cada edició del Subirats Tasta’l té un seguit d’activitats complementàries adreçades a tots els públics que fan de la mostra un esdeveniment festiu per a tota la família.

66

La inauguració serà a càrrec de Xavier Ramos, alcalde de l’ajuntament de Castellví de la Marca, municipi convidat d’aquesta edició, a les 10:30h a la sala de Plens de l’Ajuntament. A continuació, l’ovella Tura, figura festiva de Castellví, acompanyada per entitats folklòriques de Subirats faran una cercavila per tota la fira.

64

Activitats i tallers infantils

Taller infantil de pintura i vi a càrrec de ”Tinta i vi” de Marta Araño.

Taller infantil de maquillatge a càrrec de l’alumnat del PFI Auxiliar d’imatge personal: perruqueria i estètica del Servei d’Educació i Formació de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

Taller de terrissa a càrrec de Casa Valldeperas.

Visita guiada a la vinya de l’escola a càrrec dels infants de l’Escola Sant Jordi. Inscripcions a la carpa de l’escola.

65

Activitats complementàries

Dissabte 26 de novembre

Caminada de pedra seca, a les 10 h

Presentació del projecte Subirats Vinya Viva, a les 12 h

Diumenge 27 de novembre

Passejada en bicicleta elèctrica, d’11 a 15 h

Caminada de natura, a les 11h

Tast d’esperanto, a les 11.30 h

Tasta Subirats a cegues, a les 12 h

Tast de vins… bons per tu, bons pel planeta, a les 13.30 h

49121577731 0f0ff4e5d7 c

Municipi convidat

Enguany el municipi convidat és Castellví de la Marca i  disposarà d’un espai propi a la fira per donar a conèixer el seu patrimoni cultural, festiu, turístic i enogastronòmic, amb la col·laboració dels cellers Bolet, Plantacions i Vinyes, Vila Morgades i del restaurant Cal Padrí.

Sorteig “Emporta’t Subirats a casa”

Un any més s’oferirà al visitant l’opció d’emportar-se a casa la cistella Subirats. Una cistella plena de productes de proximitat del municipi dissenyada per Caram Caram. La cistella es podrà comprar a les parades d’artesans agroalimentaris. A més, aquest any, se sortejarà una d’aquestes cistelles entre el públic visitant. Per cada compra de vuit tiquets degustació s’obtindrà una butlleta de participació en el sorteig que es realitzarà a les 14 hores al punt d’informació de la fira.

61006 cat ESCALA 934 700

Botiga virtual

Com a novetat, els tiquets degustació es poden comprar anticipadament a la botiga virtual del Subirats Tasta’l fins al 24 de novembre: www.subirats.cat/tastal.

Expositors

Cellers: Albet i Noya, Bertha, Carles de Lavern, Casa Ravella, El Mas Ferrer, Cava Guilera, Caves Ventura Soler, Celler Esteve i Gibert Viticultors, Celler Eudald Massana, Carol Vallès, Covides vinyes-cellers, Fèlix Massana Ràfols, Finca la Font de Jui, Llopart, Maspujadó, Finca Batllori, Oliver Viticultors, Sabaté i Coca-Castellroig, Sumarroca, Enlaire Vins.

Gastronomia: Cafè Ateneu de Lavern, Mirador de les Caves, Cal Ton Vell, Cal Pau Xic, Sol i Vi, Cal Pere del Maset, El Racó del Pago, Cal Xim, Ca l’Estevet, Cal Pelegrí.

Productes de la terra i artesans: 7 Pots melmelades i salats, Mel Can Mallofré, Oli Ferré Amell, Vinyet melmelades de raïm, Creative, De la tieta, Duna Una, Montse Roman, Eir Nature, Anna Obiols.

Artistes, serveis i entitats: Lluís Masachs, Àngel Martínez, Bikemotions, Apropa’t a la diversitat, Escola Sant Jordi.

 

Redacció-Aj. Subirats / Foto: Aj. Subirats-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix