La UE Cornellà té un ús molt limitat de l’RCDE Stadium

Imprimeix

Ni l’Ajuntament, ni l’RCD Espanyol ni la UE Cornellà acaben d’aclarir les condicions econòmiques perquè el primer equip verd pugui jugar a la instal·lació blanc-i-blava

S’han començat a conèixer les condicions perquè el primer equip de la UE Cornellà pugui utilitzar l’RCDE Stadium. Després de l’acord entre l’entitat privada esportiva i l’RCDE Espanyol, amb la intermediació del consistori municipal, el conjunt verd ha començat a jugar a la instal·lació com a local per als partits de Lliga de la Primera RFEF amb unes condicions concretes i molt limitades.

us stadium 5

us stadium 2

Segons publica el digital La Grada, els abonats amb seient de l’Espanyol poden accedir de manera gratuïta a tots els partits de la UEC. A més, les taquilles de l’estadi estan tancades i les que funciones són les del nou Municipal.

D’altra banda, els autobusos dels jugadors tant locals com visitants han d’aparcar fora de les instal·lacions blanc-i-blaves i els jugadors han d’entrar a l’estadi dues hores abans, però com si foren aficionats més (per la porta 16 i 18), on també accedeixen els aficionats que vagin a presenciar el partit. D’altra banda, una altra condició segons apunta La Grada, els jugadors de la UE Cornellà utilitzen el vestidor visitant, mentre que l’equip rival fa ús d’un altre que ja existeixen. A més, les rodes de premsa dels entrenadors no són a l’auditori Juan Segura Palomares, sinó una sala contigua que fa de funcions de sala de premsa.

usstadium 3

Sobre la publicitat, a les grades es mantenen els espais a excepció de l’Estrella Damm, la qual és tapada amb les lones de la UE Cornellà, I altres també es mantenen tapades amb lones sense cap mena de simbologia.

Callen com a resposta

Un dels aspectes encara no resolts per a l’Ajuntament, l’RCD Espanyol i UE Cornellà és el tema econòmic per fer servir la instal·lació perica, ja que cada cop que s’obre hi ha unes despeses que cal pagar. Qui les paga?

usstadium 4

De moment, i tal com ja van publicar recentment al nostre digital, hi ha silenci en totes tres institucions, que s’han posat d’acord a no dir res. Són molts els veïns i veïnes que ens han fet arribar el seu neguit i sospita que és el consistori el que es fa càrrec presumptament del que costa la utilització, per una entitat privada esportiva, de l’RCDE Stadium. Quin cost té poder jugar? Paga l’ajuntament un lloguer indirectament o directament? És veritat que va ser el tinent d’alcalde de Política Territorial i Espai Públic, Antonio Martínez Flor, l’encarregat de la negociació ‘secreta’? Hi ha una contraprestació futura amb terrenys municipals i privats? Moltes preguntes sense contestar que ha aixecat un gran malestar entre la ciutadania cornellanenca.

Redacció / Fotos: UEC-Arxiu