El BBA Castelldefels vol fer història a Gandia

L’equip dirigit per Raúl Martínez s’estrenarà a la Fase Final de la Lliga EBA davant el CB Pozuelo (demà, 12:45h)

Les ciutats de Huelva i Gandia són es dues seus organitzadores de la Fase Final de la Lliga EBA 2021-22, designades per la Comissió Executiva de la Federación Española de Baloncesto (FEB) per acollir el tram final de la competició, que es celebrarà entre els propers 12 i 15 de maig. El BBA Castelldefels, el Brisasol CB Salou A, el Torrons Vicens CB L'Hospitalet i el Barça B seran els representants del Bàsquet Català en aquesta fase d'ascens a la LEB Plata, com a conjunts classificats de la Conferència 'C' de la lliga.

Un total de setze clubs, dividits en quatre subgrups -que jugaran per sistema de lliga tots contra tots a una volta- buscaran una de les sis places en joc per ascendir a la LEB Plata. El primer classificat de cadascun dels subgrups aconseguirà l'ascens directe i, el bitllet restant, se l'emportarà el millor segon d'entre els dos guanyadors dels encontres jugats el diumenge 15 de maig entre els segons classificats.

WhatsApp Image 2022 04 05 at 17.11.15

El BBA Castelldefels dirigit per Raúl Martínez es desplaça cap a terres valencianes després d'haver tombat, amb absoluta claredat, el Prosperlast Alfindén aragonès (83-64) a l'eliminatòria prèvia de la fase final de Lliga EBA, corresponent a la Conferència C. El base Arnau Carreras (19 punts i 24 de valoració), l'exterior Santi Serratacó (17 punts, 10 rebots i 25 de valoració) i l'interior Marc Mañes (10 punts i 4 rebots) van guiar les forces groc-i-blaves a Can Vinader per fer un pas més en una temporada històrica, que volen culminar amb un ascens a territori valencià.

Subgrup 1: Barça, Unicaja Andalucía, UCAM Murcia CB i Náutico Tenerife (Huelva)

Subgrup 2:  Ciudad de Huelva, CB Santurtzi SK, Torrons Vicens CB L'Hospitalet i NCS Alcobendas (Huelva)

Subgrup 3: Angels Vision UPB Gandía, Uros de Rivas, Baskonia i Brisasol CB Salou A (Gandía)

Subgrup 4: Usal La Antigua, CB Pozuelo, BBA Castelldefels i NB Paterna Power Electronics (Gandía)

FRhsyXeWYAEADmV

FASE FINAL EBA

1a jornada (dijous 12 de maig)

Subgrup 4 / 12:45h  CB Pozuelo – BBA Castelldefels

2a jornada (divendres 13 de maig)

Subgrup 4 / 12:45h  NB Parterna Power Electronics – BBA Castelldefels

3a jornada (dissabte 14 de maig)

Subgrup 4 / 12:45h / BBA Castelldefels – Usal La Antigua

Redacció / Fotos: BBA Castelldefels

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix