El Supermes! L'abril més divertit és al Baix Llobregat

Les famílies podran gaudir d’activitats turístiques a la comarca a preus reduïts

El Supermés! al Baix Llobregat, ja és aquí. La campanya impulsada pel Consorci de Turisme, que proposa durant els cinc caps de setmana del mes d’abril, activitats familiars d’oci, cultura i gastronomia a la comarca amb descomptes especials.

Aquesta Setmana Santa i tots els divendres, dissabtes i diumenges d’abril, una gran varietat d’atractius turístics de la comarca oferiran gratuïtats i descomptes especials, exclusivament al públic familiar, per a gaudir d’activitats d’oci i d’aventura, per a fer rutes a la natura, visitar museus, tastar la gastronomia i descansar en allotjaments, entre d’altres.

elmes 2

Propostes

Entre les activitats del SuperMes d’enguany, cal destacar les propostes que inclouen importants descomptes per a visitar i descobrir els principals atractius turístics de la comarca, com ara les Coves de Montserrat, els Espais Naturals del Delta del Llobregat, el Parc Arqueològic Mines de Gavà, el CRAM, els Museus de Martorell, el Canal Olímpic de Castelldefels, Catalunya en Miniatura a Torrelles de Llobregat, els Museus d’Esplugues, o la Cripta Gaudí de la Colònia Güell.

dsc 0910

catalunya en miniatura turisme baix llobregat bona

També, durant aquest SuperMes s’organitzen activitats completament originals, com ara la possibilitat de convertir-se en xef per un dia, iniciació a l’escalada, fer de pagès o gaudir d’un passeig amb carruatge de cavall pel Parc Agrari del Baix Llobregat, entre d’altres.

Per a gaudir d’aquest ampli ventall de propostes i dels seus descomptes, només cal entrar al web elsupermes.cati activar les promocions.

El Supermes 2022

A més de tots els descomptes, durant el SuperMes s’organitzaran diferents concursos, al web d’aquesta campanya i a les xarxes socials de Turisme Baix Llobregat, per a premiar a les famílies amb experiències molt completes a la comarca, que inclouran activitats i àpats, així com la tassa exclusiva del SuperMes.

Redacció / Fotos: Consorci de Turisme del Baix Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix