Més de 1.500 persones participen en la festa de reinauguració d'Ànecblau

Imprimeix

Els usuaris del centre comercial castelldefelenc van tenir el privilegi de poder escoltar La Banda Late Motiv, Alfred García i Anaju

El Centre Comercial Ànecblau, propietat de Lar España Real Estate Socimi i gestionat per Grupo Lar a través de Gentalia, va reinaugurar la nova zona de restauració i lleure, un espai innovador que aposta per una experiència basada en la sostenibilitat i els espais oberts, mitjançant noves zones lluminoses i un jardí exterior.

1500 anecblau 2

Més de 1.500 persones van participar en la festa de celebració. Durant tres dies (del 3 al 6 de març del 2022) la nova zona de restauració es va transformar en un plató de ràdio i en un escenari de música en directe. Els usuaris d'Ànecblau van tenir el privilegi de poder escoltar La Banda Late Motiv, Alfred García i Anaju.

1500 anecblau 3

17552baf d315 c124 d244 39093ba9c03d

1500 anecblau 5

Un centre comercial de referència

Ànecblau és el centre de referència del Baix Llobregat, situat a Castelldefels. El centre comercial compta amb més de 30.000 m² amb una àmplia oferta de moda, complements, alimentació, serveis, restauració i lleure, amb 9 sales de cinema operades per Yelmo. Entre els seus establiments trobem grans marques nacionals i internacionals com Mercadona, Grup Inditex, H&M, Tous, Benetton, McDonalds, entre d'altres.

El centre comercial renova constantment la seva oferta, desenvolupa diferents propostes promocionals exclusives per als clients i aporta els millors serveis i comoditats als seus clients, com ara l'aparcament gratuït, Wifi gratuït, sala de lactància, àrees de descans, recàrrega de vehicles elèctrics, zones infantils i tallers gratuïts.

Redacció / Fotos: CC Ànecblau