L’Ànecblau es renova com un espai innovador, sostenible i amb espais oberts

Imprimeix

Compta amb una nova zona de restauració dominada per la llum natural, un jardí exterior i cinemes d'última generació

El nou Ànecblau ja és una realitat.  El centre comercial, de propietat de Lar España Real Estate Socimi i gestionat per Grupo Lar a través de Gentalia, va reinaugurar amb la creació d’un espai innovador, apostant fermament per una experiència basada en la sostenibilitat i els espais oberts mitjançant noves zones de restauració, lleure i un jardí exterior.

reinauguracio anec 2

Tot i la interrupció de les reformes provocada per la pandèmia de la Covid-19, el ferm compromís amb crear un espai únic i innovador, ha permès s’hagi pogut dur a terme ahir la celebració de la seva reobertura mitjançant un acte institucional amb una setmana plena d'activitats.

reinauguració anec 3

L'acte institucional de la reinauguració va comptar amb la presència de l'alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda, el CEO Commercial Real Estate de Lar España, José Manuel Llovet, el director Corporatiu i Chief Financial Officer de Lar España, Jon Armentia, així com de l'equip de gestió del centre.

reinauguracio anec 4

Llovet va destacar que el projecte “és molt ambiciós, molt volgut i especial amb una important inversió econòmica, però també d’il·lusió” i va afegir que “volem ser part de la ciutat i també de la comarca. Volem oferir qualitat a més de serveis.”

D’altra banda, Maria Miranda, va dir durant la seva intervenció que “per a Castelldefels l’Ànecblau és especial, ja que és un centre d’atracció per a un municipi turístic com el nostre. S’ha convertit en una peça fonamental del municipi, i la seva sort serà la nostra.” 

IMG 2700

Jon Armentia, director corporatiu i Chief Financial Officer de Lar España, va dir que "creiem que el nou Ànecblau arriba en un futur ja gairebé normalitzat i en les millors condicions. Amb la voluntat de col·laborar amb el creixement i el progrés, i esperem que la reforma beneficiï aquesta ciutat i tots els seus habitants.

I Ana Torres, gerent del CC Ànecblau, considera que “és un centre comercial diferent de la resta dels que hi ha a la comarca del Baix Llobregat. Per exemple en els cinemes disposem de la sala júnior, per als més petits, que només hi ha a Catalunya. També comptem d’una àmplia oferta de restauració que abans no hi havia, a més amb llum natural.”

Actuacions musicals

Amb motiu d’aquesta especial celebració va tenir i tindrà lloc tres actuacions musicals. La popular banda Late Motiv, va actuar al llarg de la tarda del dijous, mentre que el cantant pratenc Alfred GarcíaAnaju amenitzaran la tarda del divendres (20h) i dissabte (20h) respectivament.

alfred ot 2017 2 80338efd 877x1200

 A tot l'anterior, se sumaran diferents accions de dinamització dirigides als clients d’Ànecblau amb el propòsit d'impulsar l'activitat comercial del Centre. Precisament ahir, el programa de ràdio en directe de RAC-1, “Vostè primer”, dirigit per Marc Giró, es va emetre des de l’Ànecblau.

reinauguracio anec 6Gran inversió

Les reformes del centre comercial han suposat una inversió de més de 16 milions d'euros i s'ha fet una transformació total d'Ànecblau que ara compta amb una zona de restauració dominada per la llum natural i una imatge unificada. També s'ha dut a terme la renovació dels cinemes, ara convertits en un espai d'última generació.

reinauguracio anec 7

La reforma ha impulsat l'atractiu del centre comercial, atraient més operadors i donant protagonisme a la il·luminació, convertint-se així en un lloc amb un esperit 100% mediterrani. A més, cal apuntar la rellevància que ha cobrat l'amplitud i els espais oberts després de la reforma, reflex del compromís de Lar España per adaptar-se a les necessitats dels clients després de la pandèmia, prioritzant-ne tant la seva seguretat com la dels professionals. Així mateix, el centre compleix amb les més estrictes mesures de seguretat i higiene davant de la Covid-19 de conformitat amb la normativa actual.

Centre de referència

El Centre Comercial Ànecblau és el centre de referència del Baix Llobregat, situat a Castelldefels. Compta amb més de 30.000 m² amb una àmplia oferta de moda, complements, alimentació, serveis, restauració i lleure, amb nou sales de cinema operades per Yelmo. Entre els seus establiments trobem grans marques nacionals i internacionals com Mercadona, Grup Inditex, H&M, Tous, Benetton, McDonalds, entre d'altres.

274379601 4795678333813644 5910270343204098684 n

El Centre Comercial renova constantment l'oferta comercial, desenvolupa diferents propostes promocionals exclusives per als clients i aporta els millors serveis i comoditats als seus clients, com ara l'aparcament gratuït, Wifi gratuït, sala de lactància, àrees de descans, recàrrega de vehicles elèctrics, zones infantils i tallers gratuïts.

Entrevista amb Ana Torres, gerent del CC Ànecblau

Quins beneficis ha portat la reforma al centre comercial?

Gràcies a la reforma, el centre s'ha transformat totalment, deixant enrere el que era un espai tancat i fosc, obrint l'edifici feia l'exterior. Hem aconseguit un espai obert, molt més diàfan i que flueix de dins a fora. Però no sols ha canviat l'edifici, sinó que s'ha millorat també l'oferta i la qualitat d'aquesta.

Són un centre comercial 100% mediterrani. En què beneficia aquest espai renovat al ciutadà de Castelldefels?

El clima mediterrani va lligat a tots els veïns de Castelldefels, és una cosa intrínseca que marca el nostre caràcter, i teníem clar que els valors d'aquesta terra han d'estar reflectits en el nou Ànecblau. La llum mediterrània, els materials sostenibles, la vegetació autòctona, ... tot això crea un entorn envejable que havia de ser part fonamental del centre.

Parlen d'una reinauguració perquè ara estan 100% operatius Amb quines novetats es trobarà l'usuari del centre comercial?

Amb una nova i àmplia oferta de restauració. Amb operadors motors com a Casa Carmen, Tagliatella, Timesburg, McDonadls, Udon... i una nova zona exterior amb oferta gastronòmica de Grup Iguana. Quant a oci, comptem amb unes noves sales de cinema Premium amb butaques de luxe i una nova Sala Junior infantil única en tota Catalunya amb les seves característiques. La inversió ha estat important: 16 milions d'euros. Breu explicació sobre les claus i beneficis de la reforma.

torres ana anecblau

Grup Lar tenia una visió molt clara del que volien per a Ànecblau: La llum. Tenir una entrada de llum en l'edifici per a una millor experiència del client. Per a aconseguir-lo ha estat clavi la façana transparent de 400 m² de vidre que permet introduir la llum natural i donar visibilitat a l'espai exterior. També hem aconseguit l'obertura a un espai exterior inexistent de nova creació amb la reforma de 4.325 m², traient fos part de l'oferta gastronòmica i barrejant-la amb la protagonista de l'espai, la vegetació.

Ànecblau és el centre de referència del Baix Llobregat quines són les seves previsions de futur? Hi ha nous operadors a la vista?

En Ànecblau sempre estem intentant buscar noves formes per a millorar l'experiència del client i posicionar-nos com a centre de referència. L'obertura de 365 dies ens fa inconfusibles. Som un centre sempre en constant moviment per a poder cobrir les necessitats dels nostres clients. Quant a nous operadors a la vista, acabem d'inaugurar la zona exterior amb l'oferta gastronòmica de Grup Iguana, anunciem també la pròxima obertura de Sushisom, i en sector moda s'està reformant la nova imatge de Massimo Dutti.

Expliqui'ns una mica en què consistirà la celebració de la reinauguració i com pot participar la població de Castelldefels i del Baix Llobregat.

Un gran canvi, sempre és motiu de celebració, per això hem volgut preparar una gran festa per a compartir amb tots els nostres clients de Castelldefels i del Baix Llobregat. L'esdeveniment especial durarà 3 dies. El primer començarà amb un acte institucional, dirigit a autoritats i professionals dels mitjans de comunicació, i té per objecte presentar institucionalment el resultat del projecte de reforma emprès en el nostre Centre i que ha estat finançat per Lar España.

Redacció / Fotos: LPdB-Ànecblau