L'Auditori arriba carregat de teatre, música, espectacles familiars i dansa

Imprimeix

La nova programació estrena espectacles del projecte 'Emergents', una iniciativa per donar a conèixer a nous talents i promeses 

La temporada Hivern-Primavera 2022 de L’Auditori de Cornellà de Llobregat està preparada per a veure la llum. El concert d’Andy & Lucas serà el primer acte de la nova programació el proper dissabte, 29 de gener. A partir d’aquest moment hi haurà al davant cinc mesos que ens portaran espectacles de totes les disciplines i per a totes les edats de qualitat i de primer nivell.

FIQko6ZWYAAFQ9t

Passaran per l’espai cornellanenc cares conegudes com a Abel Folk, Àngels Gonyalons, Maria Molins, Roger Coma, Maria José Llergo, David Verdaguer, Mar Ulldemolins, entre altres. A més, els espectadors podran endinsar-se en El Mundo Fantasia amb els més menuts o riure amb l’humor d’Hotel Flamingo. També gaudir de la millor música clàssica o endinsar-nos en el flamenc més actual amb Israel Fernández i Diego del Morao.

La novetat d’enguany és la posada en marxa del projecte ‘Emergents’ en el marc de la programació Hivern-Primavera. La iniciativa té com a objectiu donar oportunitats a joves talents i promeses, artistes professionals, estudiants de grau superior d’arts escèniques o artistes amb propostes artístiques de qualitat triades per formar part de la nova temporada. En total, són tres els espectacles escollits: Slow Love del Col·lectiu de Teatre de Cornellà, el concert Número 1 per a piano i orquestra de Chopin interpretat per l’Orquestra de Cambra de Sant Cugat i el jove pianista de Cornellà, Miquel Gusi i l’espectacle Yo también soy Carmen de l’Escola de Dansa Eva Gris.

Música

La música serà la primera protagonista aquest mes de gener. Andy & Lucas visiten l’Auditori el proper 29 de gener per presentar la seva gira Nueva Vida.

AndyLucas web

 La següent cita musical serà el 4 de febrer amb un dels espectacles inclosos en el nou cicle ‘Emergents’. Serà el concert Número 1 per a piano i orquestra de Chopin que serà interpretat per l’Orquestra de Cambra de Sant Cugat formada per músics de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat i que convida en aquest concert al jove pianista de Cornellà Miquel Gusi.

flamenquillo

Els espectacles musicals tindran continuïtat el 6 de febrer amb El Mundo Fantasía, un musical infantil adreçat a tota la família. Més endavant, el 26 de febrer serà el torn d’una de les veus més actuals, Maria José Llergo amb la seva gira Sanación. El 19 de març visitarà l’Auditori  Maria Arnal i Marcel Bagés, el 23 d’abril es viurà el Sant Jordi amb el tradicional Concert de Sant Jordi amb l’Orquestra Simfònica Sant Cugat i el mes de maig durà dues cites musicals més: d’una banda el Tribut a The Beatles amb The Flaming Shakers el 7 de maig i, d’altra banda, l’actuació d’Israel Fernández i Diego del Morao el 14 de maig, en el marc del 39è Festival d’Art Flamenc de Catalunya que se celebra a Cornellà anualment.

arnal

Teatre

El bon teatre també estarà present al llarg de tota la nova temporada. La primera cita serà el 20 de febrer amb Una teràpia integral protagonitzada per Abel Folk, Àngels Gonyalons, Andrea Ros i Roger Coma. El dia 6 de març, l’Auditori rebrà l’herència de Tricicle amb Hotel Flamingo, el particular homenatge de la Cia Cownic als seus pares teatrals. El 27 de març serà el torn de la tendra comèdia Començar amb David Verdaguer i Mar Ulldemolins. El 2 d’abril L’Auditori acull la segona cita inclosa en el cicle ‘Emergents’. Es tracta de Slow Love, del Col·lectiu de Teatre de Cornellà. I, per últim, diumenge 24 d’abril s’aixecarà el teló per rebre a la Cia La Calórica i la seva obra Feísima enfermedad y muy triste muerte de la reina Isabel I, del dramaturg Joan Yago i dirigida per Israel Solà.

balaguer

269362255 370927891570676 4573789324666609224 n

Dansa

La dansa també està presenti. Serà el proper 25 de març i serà de la mà de l’Escola de Dansa Eva Gris de Cornellà que presenta l’espectacle Yo también soy Carmen. Es tracta d’un acte més inclòs en el cicle ‘Emergents’ que té com a objectiu donar visibilitat a joves promeses.

Preus

Les entrades estan a la venda al nostre web, www.auditoricornella.com. Es mantenen els abonaments i descomptes. S’aplicarà un 10% de descompte sobre el preu de taquilla si s’adquireixen les localitats de forma anticipada i un 50% de descompte per entrades infantils als espectacles familiars. Els menors de 25 anys tenen també una baixada en la tarifa d’un 20% de descompte sobre el preu de taquilla. I els majors de 65 anys tindran un preu màxim especial de 10€ per entrada.

paltea auditori

A aquests preus s’afegeixen la posada a la venda de diferents tipus d’abonaments en funció dels espectacles escollits que permeten combinar disciplines. La voluntat és posar a la venda tarifes assequibles per propiciar que la cultura arribi a tothom.

La informació de la nova proposta cultural de L’Auditori de Cornellà per a la temporada Hivern- Primavera 2022 ja està disponible en www.auditoricornella.com.

Redacció / Fotos: Arxiu