En marxa la campanya del Consorci de Turisme “Al Baix, ofertes FLAIX”

Imprimeix

Una iniciativa de descomptes i promocions que ofereix una oportunitat única per a descobrir la comarca

El Consorci de Turisme, entitat adscrita al Consell Comarcal del Baix Llobregat, posa en marxa aquest mes de novembre “Al BAIX, ofertes FLAIX”, una nova campanya de descomptes i promocions que ofereix a tothom una oportunitat única per a descobrir el Baix Llobregat. Una ruta per la muntanya, una visita cultural, una experiència gastronòmica, passar una nit a la vora del mar o en plena natura. Els visitants podran gaudir de fins a cinquanta plans com aquests amb descomptes i promocions exclusives, i per un temps limitat, del 12 al 28 de novembre. L’objectiu, donar una nova empenta al sector turístic del Baix Llobregat, just abans que arrenqui la campanya de Nadal.

Activar els descomptes és molt fàcil. Només cal entrar al WEB, accedir a la proposta i activar la promoció. L’usuari rebrà per email el descompte. A més a més, tots els que aprofitin els descomptes i les promocions de la campanya “Al BAIX, ofertes FLAIX” poden entrar en el sorteig d’un àpat i activitats per a dues persones.

inaguracion tunel windoor barcelona 2019 1336

 dsc8907 copia

Ampli ventall d’experiències

Les activitats que s’ofereixen a la campanya són molt atractives i pensades per a tots els públics, des de famílies amb nens petits, fins a parelles joves, per a grans, petits, aventurers, amants de la cultura i el patrimoni, sibarites...

Així, per exemple, hi ha restaurants que ofereixen un 15% de descompte a la carta; es pot gaudir d’un 50% per a fer una visita audioguiada a la Colònia Güell i la Cripta de Gaudí; també hi ha un 50% en l’entrada per a visitar el Castell de Castelldefels i Piratia; es pot visitar amb un guia les Coves de Montserrat amb un 10% de descompte, o fer visites guiades gratuïtes pels diferents espais del Delta del Llobregat.

 orp6763

castell orp0740 copia

També es pot visitar Catalunya en Miniatura, a Torrelles de Llobregat, fer la via Ferrada Canal de les Dames a Collbató, viure experiències de vertigen al túnel del vent Windoor Realfly a Cornellà de Llobregat, assistir a un partit del RCD Espanyol, iniciar-se en l’escalada a Sant Joan Despí, fer un tast de marxa nòrdica a Sant Just Desvern, o un taller per elaborar un menú complet amb xocolata a Castelldefels, entre moltes altres activitats.

marta i ori

Les propostes estan agrupades per aquells que volen adrenalina, per als que busquen allotjaments, cultura, natura o restaurants, i per als que volen gaudir d’una activitat en família. A més, al web es pot seleccionar també el municipi de la comarca a visitar, si és una activitat exterior o interior, i fins i tot, quin cap de setmana es volen gaudir dels descomptes i les ofertes especials.

Redacció / Fotos: Consorci de Turisme