El Procicat modifica les mesures en la restauració i competició esportiva

Entraran en vigor aquest dijous 30 de setembre i tindran una vigència de vuit dies

El Govern de la Generalitat ha aprovat, en el marc del Procicat, la pròrroga de les mesures de contenció davant la Covid-19 a Catalunya publicades la setmana passada. La nova resolució, que entrarà en vigor aquest dijous 30 de setembre i té una vigència de vuit dies, introdueix novetats en els àmbits de la restauració i la celebració de competicions esportives a Catalunya.

restaurant baix

D’una banda, pel que fa al sector de la restauració, amplia de 6 a 10 el número de persones en una mateixa taula a l’interior dels locals. D’aquesta manera, el número màxim de comensals serà el mateix tant a l’interior com a l’exterior.

D’altra banda, s’introdueixen algunes modificacions en els aforaments i el número màxim d’assistents en les competicions esportives. En les instal·lacions o equipaments amb un aforament superior a les 10.000 persones, l’aforament màxim autoritzat passa del 40 al 60% en grups sectoritzats de màxim 6.000 persones, i del 30 al 40% si són espais tancats, amb grups de com a màxim 1.750 persones.

E 6mXttWQAg mt7

En les instal·lacions i equipaments en espais tancats, es manté l’aforament màxim del 70% però el número màxim d’assistents passa de 1.000 a 1.750 persones. A més, en aquelles instal·lacions que compleixin les condicions de ventilació i qualitat de l’aire reforçades i es garanteixin mesures de control d’aglomeracions, el número màxim d’assistents passa de 3.000 a 3.500 persones amb grups sectoritzats d’un màxim de 1.750 persones i respectant el 70% d’aforament.

FAhggsdWEAMUq6E

FAhggsdXsAUcEU8

Redacció / Fotos: Arxiu-CB Cornellà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix