El ‘Parc dels Ocellets’ de Viladecans aplega cinc grans concerts de música

Imprimeix

Coincidint amb la seva Festa Major on actuaran artistes consagrats i talent local amb un ampli ventall d’estils com blues, country, pop i rock

Viladecans s’omple de múisica coincidint amb la seva Festa Major 2021. Artistes consagrats i el talent local pren els jardins de Magdalena Modolell -més coneguts popularment com  a 'Parc dels Ocellets'- en cinc dies de concerts. Blues, country, pop, rock i tot un còctel ben farcit d'estils musicals per gaudir dels concerts en un dels espais més icònics de la ciutat baixllobregatina.

fm21 generics 1

La Festa Major d’enguany comptarà amb quatre escenaris musicals que potenciaran la descentralització de la celebració: els jardins de Magdalena Modolell, el parc de Can i les escoles Àngela Roca i El Garrofer.

chinarro

Sr. Chinarro

Els jardins de Magdalena Modolell tornaran a oferir els concerts d'autor de l’Ocellets Festival amb artistes consagrats com Ferran Palau (12 setembre), Sergi Estella (9 setembre), Sr. Chinarro (10 setembre), Hidrogenesse (11 setembre) i Núria Graham (9 setembre), així com nous valors com Renaldo & Clara (10 setembre) o Amanda Álvaro (9 setembre), a més d’artistes locals com la banda Vestby (11 setembre) i el cantautor Marcel (12 setembre).

Renaldo i Clara 02 detall

Renaldo & Clara

Altres artistes

Per altra banda, el parc de la Marina acollirà el primer festival jove Amalgama, amb la participació, entre d’altres, del duet de pop Ginestà, el rap de Tribade i Sofía Gabanna, el trap català de The Tyets i la rumba mil·lenial de Habla de mí en presente.

En canvi, el pati de l’Escola El Garrofer es dedica a la memòria musical, amb bandes tribut d’El Último de la Fila, Amy Winehouse o Bruce Springsteen, una projecció amb animació de la pel·lícula Grease o les versions del Duochambre i l’Orquestra Rosaleda. Finalment, el pati de l’Escola Àngela Roca acollirà les audicions de música més tradicional, com les havaneres i sardanes, i les entitats locals de música coral i sevillanes, així com l’espectacle Meugenio, d’imitació del mític humorista Eugenio.

Redacció / Fotos: Aj. Viladecans-Arxiu