El Baix Llobregat SOM EL TEU ESTIU

Imprimeix

Més d'un centenar de propostes per gaudir de la natura, platges, oci familiar, gastronomia i visites al web somelteuestiu.cat

El Baix Llobregat dona impuls novament a la campanya turística “Som el Teu Estiu”, que aplega més d’un centenar de propostes turístiques per a gaudir en la comarca. Una impressionant oferta d'activitats per a tothom: amants de l'adrenalina, de la natura, de la cultura, per a sibarites, per a gent curiosa, per qui busca descans i tranquil·litat o per qui vulgui viure emocions úniques. I per triar entre totes les propostes turístiques, el web www.somelteuestiu.cat, impulsat pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat, en el qual també es poden reservar i comprar les experiències per a gaudir aquest estiu a un salt de Barcelona.

La nostra comarca ofereix variades propostes. Un cap de setmana romàntic a prop de Barcelona, uns dies de platja i bona gastronomia. Una escapada plena d'aventures. Una ruta per la muntanya, pel riu o pel delta del Llobregat. Visitar un celler i fer un esmorzar de pagès. Conèixer el passat pirata de Castelldefels. Gaudir de les Nits a la Fresca a Catalunya en Miniatura. Descobrir edificis emblemàtics de Jujol com la Torre de la Creu o la masia Can Negre en realitat augmentada. Visitar la Cripta de la Colònia Güell, una de les meravelles arquitectòniques d’Antoni Gaudí. Gaudir d’una posta de sol al costat del mar i d'un àpat en un xiringuito. Practicar kayac, paddle surf o windsurf a les platges de sorra daurada. Tastar cuina d’autor elaborada amb els productes del Parc Agrari del Baix Llobregat. Són només alguns exemples de tot el que ofereix aquest estiu la comarca.

 dsc1465 copia

turisme baix llobregat 8 copia

 orp8371 can negre a sant joan despi

Informació, entrades, descomptes i premis

La campanya turística “Som el teu estiu” dóna a conèixer i promociona tots els atractius del Baix Llobregat aquest estiu, amb l'objectiu d'incrementar la notorietat i posicionament de la comarca, atraure i augmentar el nombre de visitants i turistes, i reactivar aquesta important activitat econòmica del Baix Llobregat.

I amb aquest objectiu, no només s'informa de l'oferta d'aquest estiu, el Consorci de Turisme també posa en marxa un sorteig d'una escapada amb allotjament, dinar, sopar i activitats per a dues persones al Baix Llobregat. Només cal entrar al web i participar en el sorteig.

turisme baix llobregat 25

 orp7688 palau mercader cornella

turisme baix llobregat 12

En el web  www.somelteuestiu.cat també s’explica amb detall totes les mesures de seguretat i de sanitat d'utilitat pels visitants.

El Castell de Castelldefels i Piratia, gran novetat

I entre totes les ofertes turístiques, a destacar una novetat d’aquest 2021: el renovat Castell de Castelldefels, que obre les portes amb Piratia, el nou Centre d'Interpretació de la Història i la Pirateria. El Castell és ja de per si un edifici amb molta història: va servir durant segles per al control territorial i defensiu de la ciutat contra les invasions àrabs, i entre els segles XVI i XVII, contra els atacs de pirates barbarescos.

zqjm9shw v2

La visita al Castell inclou aquest estiu “Piratia”, una experiència interactiva i immersiva que permet endinsar-se en el món de la pirateria apel·lant els sentits. És un viatge multisensorial en el qual es forma part d’una tripulació pirata i es descobreixen elements claus de la pirateria a través del joc com són els atacs pirates, la defensa de la costa o els botins, entre d’altres.

Redacció / Fotos: Arxiu