S’aprova noves millores en les mesures de contenció de la COVID-19

Imprimeix

Entraran en vigor aquest divendres 4 de juny i els bars i restaurants podran obrir fins a la una

El Govern va aprovar ahir noves millores pel que fa a la contenció de l'epidèmia de la COVID-19 que entraran en vigor aquest divendres 4 de juny. El Procicat ha donat el vistiplau aquest dimecres a la suavització d'algunes restriccions, que permetrà una ampliació d'horaris o d'aforaments en alguns sectors.

Concretament, les mesures aprovades són les següents:

noves mesures bar 2

Captura de Pantalla 2020 05 04 a les 9.55.20 1024x570

- Els locals i espais on es desenvolupen activitats culturals d'arts escèniques i musicals (teatres, cinemes, auditoris, circs, ...) i en els espais especialment habilitats per a la realització d'espectacles públics

- en les instal·lacions i equipaments esportius

Es podran fer aquestes activitats de restauració, sempre amb les mesures previstes per a aquest àmbit. També els serà aplicable a les sales de concert, cafès teatre o cafès concert.

- s'estableixin espais sectoritzats, amb control de fluxos d'accés i sortida, banys i zones de restauració independents (no permeables entre si), amb un màxim de 3.000 persones en seients preassignats.

- es preveuen mesures de circulació dels assistents que evitin les aglomeracions en els creuaments o punts de més afluència.

Fins ara, l'aforament màxim d'aquestes activitats era de 3.000 persones. Es manté igual per a activitats amb un aforament menor a 15.000 persones.

1200 1616770928Vallmora 1

aforament insta

Redacció / Fotos: Arxiu