La restauració podrà obrir fins a les 17 hores en horari ininterromput

Imprimeix

S’espera també un calendari de relaxació de les restriccions per Setmana Santa, especialment de la mobilitat

Els bars i restaurants podran obrir a partir del pròxim dilluns entre les 07:30 i les 17 hores de forma continuada, sense franges horàries com fins ara. El Procicat ha comunicat les noves mesures anti-Covid.

En l'actualitat, bars i restaurants poden obrir entre les 07:30 i les 10:30 hores i entre les 13:00 i les 16:30 hores, unes franges horàries que eren més restrictives fins que al febrer es van ampliar en una hora. A partir del proper dilluns, dia 8, la restauració podrà obrir fins a les 17 hores de forma continuada, si bé seguirà sense poder oferir sopars presencials.

180124 E FotosTerrassesHivern 087 1024x684

Quant a la Setmana Santa, Catalunya vol establir un calendari de relaxació de les restriccions, especialment de la mobilitat, segons va explicar aquesta setmana la consellera de la Presidència i portaveu en funcions, Meritxell Budó, d'acord amb les autoritats sanitàries.

El cas és que les dades epidemiològiques van millorant lentament a Catalunya però les unitats de cures intensives dels hospitals catalans tenen encara més de 500 malalts de COVID-19 ingressats i més de 1.600 estan en plantes convencionals, per la qual cosa els experts demanen prudència a l'hora de desescalar les restriccions.

Redacció / Fotos: Arxiu