Els millors jugadors i entrenadors de la jornada de futbol i bàsquet

Imprimeix

El digital de La Premsa del Baix estrena una nova secció esportiva

Des del dilluns vinent, La Premsa del Baix estrena una nova secció a la seva pàgina digital. Es tracta dels Millors de la Setmana. Un espai on setmanalment s’oferirà, en les modalitats de futbol i bàsquet, els jugadors i entrenadors més destacats de la jornada. Sota criteris objectius es valorarà quins jugadors i jugadores han estat més destacades en els seus respectius partits de Lliga i així poder confeccionar un onze ideal de la jornada en el futbol i un quintet ideal en bàsquet -en la categoria masculina com la femenina-.

En futbol hi haurà representat la UE Cornellà i AE Prat, com a representants de Segona Divisió B, i la UE Castelldefels i Santfeliuenc FC, de Tercera Divisió. També inclourem els equips baixllobregatins de Primera Catalana (Sant Ildefons, Santboià, Viladecans, Gavà, Vista Alegre, Martorell, Can Vidalet i At. Sant Just).

prat cornella futbol

2b756f034f93f8ea41b1fdea0b351c19 L

D’altra banda, en bàsquet, hi haurà un quintet masculí amb CB Cornellà i CB Prat, com a representants de la LEB Plata, així com el BBA Castelldefels, CB Martorell i CB Esparreguera, de la Lliga EBA. En la categoria femenina, hi haurà representat el Basket Almeda, Unilever Viladecans BF, Barça CBS i, per primera vegada, inclourem el Segle XXI, que juga a Esplugues de Llobregat, tot i ser un equip de la Federació Catalana de Bàsquet. A més, també s'inclourà l'únic conjunt baixllobregatí a Copa Catalunya femenina, el CB Cornellà

50412603872 23dc6b99e6 c

Eja TwMXgAEQchd

EitDrPTXkAAVYO5

Redacció / Fotos: clubs-FCBQ