L’Ajuntament de Sant Boi posa en marxa "Sant Boi Sona"

El consistori presenta una programació musical amb artistes locals que s'emetrà en directe a través d'Internet 

L'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ha decidit, a conseqüència de la crisi sanitària de la COVID-19, anul·lar l’edició 2020 de l’Altaveu per no desvirtuar l’essència del festival en què, a més dels concerts, moltes altres activitats tenen lloc a l’espai públic.

29025496624 239412b6b4 b

Programació local

Enguany, del 10 al 12 de setembre, la ciutat baixllobregatina podrà gaudir de "Sant Boi Sona", una programació musical, amb artistes locals, que s'emetrà en directe a través d'Internet. Hi participaran un total 14 de grups de música de la nostra ciutat: 13 Grados, Boi Flamenco, Böira, Chet, Deker, Deskartats, Gallina Rex, MP Crew, Núria Pine i Lora D., Olvido París, Riu, Trau, Víctor Partido i Último Rekurso.

ulñtimorecurso

13 grados

A banda del talent musical local, "Sant Boi Sona" compta amb altres actius vinculats al món cultural de Sant Boi: l'actriu i cantant Dolo, que conduirà i presentarà el "Sona", la dissenyadora Neus Pacheco i l’estudi de desenvolupament digital Asteroid Studio. La productora Benecé, encarregada de la gestió dels Cinemes Can Castellet, serà qui cobreixi les necessitats audiovisuals de la programació.

dolo

Els directes, emesos des d’un plató instal·lat a Can Massallera, es podran veure a través del web santboisona.cat https://www.santboisona.cat/, que disposarà d'un xat per poder interactuar amb els grups. Els arxius dels directes quedaran enregistrats a la xarxa, a disposició del públic i també dels artistes, que els podran utilitzar com a material per a les seves promocions. Una exposició amb fotografies d'Antonio Benítez i textos d'Ernesto Barba farà un repàs per la trajectòria de la música local en els darrers temps.

DOSSIER (clica aquí)

Redacció / Fotos: Arxiu-Aj. Sant Boi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix