Preguntes freqüents a les restriccions de mobilitat i activitats

Un equip conjunt dels Departaments de Salut i Interior ha elaborat i distribuït un document als ajuntaments afectats

Un equip conjunt dels Departaments de Salut i Interior (Protecció Civil de la Generalitat) ha elaborat i distribuït un document de “preguntes freqüents” als ajuntaments dels municipis on els darrers dies s’han establert, de conformitat amb l’autoritat judicial, mesures restrictives de la mobilitat i activitats aprovades pel PROCICAT.

Aquest document, elaborat per un equip conjunt dels Departaments de Salut i Interior (Protecció Civil de la Generalitat) recull els dubtes i consultes que des de diferents ajuntaments s’ha fet arribar al comitè tècnic del PROCICAT com també als comitès territorialitzats del Segrià i de l’àrea metropolitana de Barcelona, constituïts per disposar d’una major interlocució i coordinació amb l’administració local.

images baixllobregatins

El document de preguntes freqüents o FAQs, és similar als més de 50 faqs que des del Pla PROCICAT s’han publicitat des de l’inici de la pandèmia, per facilitar des d’una perspectiva molt pràctica a ciutadans i autoritats locals l’abast d’eventuals restriccions tant pel que fa als desplaçaments com activitats laborals o recreatives. En definitiva, per aclarir què es pot i què no es pot fer a cada territori.

En aquest darrer FAQs es fa un especial èmfasi en oferir criteris interpretatius i aclarir els dubtes sorgits en la primera reunió del PROCICAT d’àmbit metropolità celebrada ahir.

El document dona resposta a preguntes relatives a la llibertat de desplaçaments, a la possibilitat de fer esport, incloent-hi l’obertura de gimnasos i piscines, mesures relatives a comerços (incloent-hi si poden obrir les perruqueries), afectacions a casals d’estiu. També s’ofereix resposta a les consultes relatives a l’accés a les platges, horaris d’obertura de bars i les seves terrasses, així com la prohibició de realització d’activitats extraordinàries i de caràcter temporal de tipus cultural, espectacle públic, recreativa, esportiva i d’oci nocturn.

Captura de pantalla 2020 07 19 a las 22.30.08

Captura de pantalla 2020 07 19 a las 22.30.18

Captura de pantalla 2020 07 19 a las 22.30.25

Captura de pantalla 2020 07 19 a las 22.30.31

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix