La Premsa del Baix es consolida com a mitjà de comunicació de referència

El diari digital comarcal va superar més d’1.343.000 pàgines vistes i 583.000 visites anuals durant l’any 2019

LA PREMSA DELBAIX (LPdB) es posiciona com a un dels mitjans de comunicació de referència a la nostra comarca. Així ho reflecteixen les dades facilitades per l’Oficina de Justificació de la Difusió (OJD) corresponent a l’any 2019.

El nostre diari digital va sumar un total d’1.343.001 pàgines vistes durant l’any passat en les seves diferents seccions, amb una mitjana de 111.916 pàgines mensuals. D’altra banda, l’auditoria de l’OJD indica que les visites mensuals acumulades van ser 583.472 (48.622 al mes).

promo digital 2

A més, els usuaris únics acumulats durant l’any foren de 432.186 (36.015 mensuals). Unes xifres que superen amb escreix les que va assolir el nostre mitjà de comunicació digital el 2018 i que confirma la línia ascendent en els darrers cinc anys.

El millor mes corresponent a l’any 2019 va ser el març amb un total de 181.238 pàgines vistes, 74.605 visites i 52.818 usuaris únics. A més, set dels dotze mesos de l’any es van superar les 100.000 pàgines vistes, tot un rècord d’audiència per al nostre digital d’abast comarcal i fet en català.

“Aquest és el resultat de l’esforç i empenta d’un equip professional que posa a disposició dels seus lectors la informació del seu entorn que no troba en altres mitjans d’àmbit municipal o partidista. Continuem treballant i actualitzant les nostres plataformes comunicatives per fer arribar als nostres lectors comarcals l’actualitat del territori amb el màxim rigor i la professionalitat que es mereixen”, explica Mariano Martínez, gerent de LA PREMSA DELBAIX.

Redacció / Fotos: LPdB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix