La 36a Mostra omplirà de festa els carrers de Sant Vicenç dels Horts

Imprimeix

La tercera edició de la Mostra Internacional de Pastisseria tornarà a ser una de les propostes estrella durant el 25 i 26 de gener

La 36a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica de Sant Vicenç dels Horts tornarà a fer que els carrers de Vila Vella s’hi visqui una gran festa durant el 25 i 26 de gener. Sens dubte un gran esdeveniment per a la gent del poble que, a més, atreu l’interès de moltes persones de fora del municipi baixllobregatí durant aquells dies.

09.granadaorigen

Un any més vindrà acompanyada de la Mostra Internacional de Pastisseria, que arriba a la seva tercera edició, amb sessions de pastisseria en directe a càrrec de professionals de reconegut prestigi com Maurici Cot -foto-, Stephanie Vastel -foto-, Ricard Martínez i Carla Rodrigues, entre d’altres. A més, s’hi donarà a conèixer la llista de les 50 millors pastisseries de tot Catalunya.

14375882692032 vastel

foto 3102394 116898 cot

El cartell

Precisament, el cartell de la 36a Mostra se centra en el món de la pastisseria, amb un dels elements emblemàtics d’aquest sector: la fava de cacau amb què s’obté la xocolata. Aquest motiu simbolitza també el producte de qualitat que caracteritza, en general, tota la Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica.

36mostragastro2020cartellok

Pel que fa al comerç i la gastronomia, en destaquen el showroom i l’exposició del concurs d’aparadors, al carrer de Mn. Josep Duran, i l’espai de dinamització de la plaça de Lluís Companys, amb show cookings i un apartat d’oficis gastronòmics per ensenyar com tallar la carn o com fer pasta fresca i pa. Els dies previs, diversos restaurants obriran les seves cuines per fer-hi receptes amb la ciutadania.

20170121 114247 showroom

Quant a la branca d’agricultura, s’hi podrà conèixer la Borsa de Terres, un servei d’intermediació entre persones propietàries de finques abandonades o en desús i persones, associacions o cooperatives que necessiten terra per treballar. També s’informarà de l’Espai Test Agrari per testar nous projectes en un entorn favorable abans d’engegar un negoci.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Vicenç dels Horts