Torna la Fira Infantil de Nadal de Cornellà de Llobregat

Imprimeix

Més de 4.300 escolars visitaran el saló nadalenc els dies 18, 19 i 20 de desembre i a partir del 21 fins Cap d’Any obrirà per a tots els infants amb una àmplia oferta lúdica i educativa

Demà dimecres, 18 de desembre, alumnes d’Educació Primària de diverses escoles del Baix Llobregat seran els primers en gaudir de la nova oferta nadalenca que acull el recinte firal de Cornellà de Llobregat. Un total de 8.300 metres quadrats de diversió i il·lusió amb un munt de propostes pensades per a menors d’entre 2 i 12 anys. La Fira Infantil de Nadal convida a practicar diferents activitats esportives, cantar en el karaoke, saltar en els castells inflables o deixar volar la imaginació participant dels diferents tallers de manualitats. Els amants de la música estan d’enhorabona, ja que una de les novetats d’enguany és un taller musical a càrrec de la banda la Jana Band. Els jocs de realitat virtual són novetat també aquest any.

F 2

Estrena

Els tres primers dies, 18, 19 i 20 de desembre, la Fira de Nadal obre només per a escoles. Més de 4.300 alumnes d’un total de 24 centres d’Educació Primària de la comarca que es traslladen fins a la Fira de Cornellà acompanyats pel professorat. Els col·legis concerten aquesta visita per la capacitat del saló nadalenc de combinar el joc i el lleure amb la divulgació de valors, ja que moltes activitats promouen el respecte pel medi ambient, la passió per la lectura o els valors educatius. I és que la Fira Infantil de Nadal és un dels esdeveniments més esperats per la canalla i enguany arriba carregada de màgia, diversió i sorpreses.

Tallers i esports

En la Fira Infantil els nens i nenes poden desenvolupar la seva creativitat amb un munt de propostes. El saló ofereix gran diversitat de tallers: de màscares, vitralls, terrisseria, maquillatge, divermàgic, de noves creacions a partir d’objectes reciclats, taller sobre temes de natura, etc. Una àmplia gamma d’activitats ideals per desenvolupar la imaginació des de la diversió. Els jocs de taula també és una bona alternativa pels més tranquils, així com el joc amb portes reciclades que cada any és aclamat per molts dels nostres petits visitants.

F.Infantil2018 13

I pels més moguts, enguany s’incrementa la superfície destinada als esports fins als 1.500 metres quadrats. Aquest espai acollirà disciplines com el mini tennis, mini pàdel, futbol sala, mini futbol, mini hoquei, mini handbol, bàsquet 3x3, circuit BTT, etc. El cos de la Guàrdia Urbana també proposa un circuit d’habilitats molt divertit pels nostres visitants, un espai que també poden completar pujant als vehicles policials que s’exhibiran en el saló.

Altres propostes

Els llits elàstics, els castells inflables i les atraccions firals tornaran a triomfar entre els visitants. El karaoke també va ser una de les activitats estrella l’edició passada i enguany torna per convertir-se en l’opció ideal pels més cantaires.

F.Infantil2018 111

Els més petitons tenen també la diversió assegurada amb el racó de joc simbòlic i l’espai de ludoteca gràcies a la participació d’El Dau, on poden trobar cotxets i nines, circuit de cotxes i camions, el racó cuina i mercat o disfressar-se per simular diverses professions.

De la mà de Mega Game Cornellà arriba una de les novetats de 2019, noves experiències multiplayer amb l'última tecnologia en realitat virtual.

Animacions en viu i música en directe

La vint-i-setena edició de la Fira Infantil de Cornellà compta amb la participació de la Jana Band en concert. Actuaran en directe diumenge 22 de desembre a les 12 del migdia però a més, oferiran cada dia de la fira tallers de música a duo, guitarra i veu amb dues sessions, una de matí i una altra de tarda. Un taller que desenvolupa les emocions i els sentiments, basat en el món de la Jana, grup format per quatre músics que gràcies a la productora Bat Audicions han assolit l’èxit en molts escenaris amb la seva força i energia.

m0a0643 editar2018 2 1

La mascota del Baix Llobregat, Puput Punxetes també visitarà el saló el primer cap de setmana de fira, un personatge molt conegut entre els més petits, ja que acostuma a passejar-se per festes majors i actes culturals de la comarca.

1098

Per tercer any consecutiu la Fira Infantil comptarà amb uns col·laboradors molt especials, els gossos policials de la Guàrdia Urbana que delectaran amb les seves qualitats que demostraran en diverses exhibicions que tindran lloc en la plaça exterior del recinte firal. Les diverses sessions s’han programat pels dies 21, 22, 24, 28, 29 i 31 de desembre a les 13 hores.

F.Infantil2018 9

El saló nadalenc compta un any més amb el suport d’un gran grup d’entitats com Creu Roja, la ludoteca municipal El Dau, del Departament de Joventut, de Medi Ambient i Sostenibilitat i del departament d’Esports de l’Ajuntament de Cornellà, de la Guàrdia Urbana de Cornellà i també dels Mossos d’Esquadra. La fira compta a més amb la col·laboració d’empreses com Diset, Divermagic, Llobregat Centre Comercial, Anbo, Museu de les Aigües, McDonald’s i amb els hotels Ibis, Campanille, Novotel Cornellà i el restaurant Binomio que aporten regals que se sortejaran entre els visitants.

Redacció / Fotos: Procornellà-Arxiu