Gavà té tot a punt per celebrar les Festes de Sant Nicasi

Imprimeix

L’Ajuntament i les entitats han dissenyat un ampli ventall de propostes, també per Nadal i Reis

Amb la inauguració dels pessebres de la Comissió de persones usuàries del Casal Municipal de la Gent Gran Torre Lluc i de l’Associació de la Gent Gran al Casal Municipal El Centre, van començar les activitats nadalenques i de Sant Nicasi que acompanyaran la ciutat fins al gener.

El 14 de desembre, Sant Nicasi, els actes començaran a la parròquia de Sant Nicasi amb la missa solemne i la benedicció i repartiment dels panets, tradició que ha comptat amb la col·laboració de Righetti Forners. Al llarg de la jornada els jocs tradicionals, tallers de Nadal, festivals solidaris, la cercavila, concert o el tradicional Mercat de Sant Nicasi seran algunes de les opcions per gaudir de la festivitat.

img 17713

Els nens i nenes de Gavà seran protagonistes de moltes de les activitats preparades: hores del conte, tallers, jocs tradicionals, festivals, cercaviles o titelles a l’Espai Maragall amb l’espectacle El monstre de colors, diumenge 15 de desembre.

Sens dubte, però, els més esperats pels infants són Ses Majestats els Reis Mags d’Orient. Els carters reials arribaran a Gavà dijous 2 de gener a l’estació de Renfe. Des de l’estació marxaran cap al campament al parc de la Torre Lluc. Els carters reials recolliran les cartes i els desitjos dels infants de la ciutat en l’espai del campament, un món fantàstic ple de personatges i d’activitats especials. Com cada any el Mussolet, de la mà de la Companyia General del Foc, recollirà els xumets dels infants que ho vulguin, se’ls penjarà al coll i es lluirà durant la cavalcada de Reis.

El divendres dia 3 es podrà visitar, a la sala de plens de l’Ajuntament “la clau de la ciutat”, que obre les portes de totes les llars perquè els Reis Mags puguin lliurar els regals. Els infants podrà recollir en aquesta visita la llumeta per encendre durant la cavalcada.

VOLUNTARIS HERALD 091116

El dia més esperat, el 5 de gener a les 18.15 hores, arribaran a Gavà els Reis Mags d’Orient, a la plaça de Jaume Balmes i, a partir de les 19h. donarà inici la Cavalcada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient.

Redacció / Fotos: Aj. Gavà-Arxiu