Diversió als carrers per animar les compres al Nadal a Cornellà

Imprimeix

Xanquers, músics, personatges excèntrics, animals gegants... entre altres personatges formen part de la nova campanya de dinamització

Des d'aquesta setmana i fins al gener qualsevol persona que passegi pels eixos comercials de Cornellà de Llobregat es podrà trobar amb agradables sorpreses en forma d'activitats, atraccions per als nens i nenes, o animacions musicals.

Xanquers, músics, personatges excèntrics, animals gegants... entre altres personatges formen part de la nova campanya de dinamització del comerç local que organitzen l'Ajuntament de Cornellà i l'associació Cornellà Compra a Casa, amb l'objectiu de promoure la compra de proximitat, fent èmfasi en la celebració d'activitats a la via pública per contribuir a la convivència i la cohesió social.

EKTMbGkWkAAPezN

A més de les activitats al carrer, els comerciants i paradistes dels mercats de l'associació Cornellà Compra a Casa col·laboren amb l'Ajuntament en la il·luminació dels carrers, que es va posar en marxa el dijous 28 de novembre amb una festa a la plaça de Catalunya. També hi ha les figures il·luminades habituals com el Mag Maginet, les 16 bústies del Mag Maginet i l’enorme bola nadalenca a la plaça de Catalunya, personatges nous com un osset Teddy interactiu, i d’altres elements repartits per tots els barris. Així mateix, des d'aquesta setmana també hi haurà els Arbres dels Desitjos de la Fada Ondina, en set localitzacions diferents.

bustiesMM p

Activitats lúdiques

També hi ha moltes altres activitats de caràcter cultural a la ciutat amb motiu de les festes nadalenques, aquesta setmana destaquen la Mostra del Grup de Pintors dimarts al Castell, la presentació del conte de Reis, i el pessebre de l'església de Santa Maria. Així mateix, la plaça Delícies acollirà el divendres de 20 a 24 hores la festa 'Benvingut Nadal' amb música en directe, i zona de restauració.

Redacció / Fotos: Aj. Cornellà