Diversió als carrers per animar les compres al Nadal a Cornellà

Xanquers, músics, personatges excèntrics, animals gegants... entre altres personatges formen part de la nova campanya de dinamització

Des d'aquesta setmana i fins al gener qualsevol persona que passegi pels eixos comercials de Cornellà de Llobregat es podrà trobar amb agradables sorpreses en forma d'activitats, atraccions per als nens i nenes, o animacions musicals.

Xanquers, músics, personatges excèntrics, animals gegants... entre altres personatges formen part de la nova campanya de dinamització del comerç local que organitzen l'Ajuntament de Cornellà i l'associació Cornellà Compra a Casa, amb l'objectiu de promoure la compra de proximitat, fent èmfasi en la celebració d'activitats a la via pública per contribuir a la convivència i la cohesió social.

EKTMbGkWkAAPezN

A més de les activitats al carrer, els comerciants i paradistes dels mercats de l'associació Cornellà Compra a Casa col·laboren amb l'Ajuntament en la il·luminació dels carrers, que es va posar en marxa el dijous 28 de novembre amb una festa a la plaça de Catalunya. També hi ha les figures il·luminades habituals com el Mag Maginet, les 16 bústies del Mag Maginet i l’enorme bola nadalenca a la plaça de Catalunya, personatges nous com un osset Teddy interactiu, i d’altres elements repartits per tots els barris. Així mateix, des d'aquesta setmana també hi haurà els Arbres dels Desitjos de la Fada Ondina, en set localitzacions diferents.

bustiesMM p

Activitats lúdiques

També hi ha moltes altres activitats de caràcter cultural a la ciutat amb motiu de les festes nadalenques, aquesta setmana destaquen la Mostra del Grup de Pintors dimarts al Castell, la presentació del conte de Reis, i el pessebre de l'església de Santa Maria. Així mateix, la plaça Delícies acollirà el divendres de 20 a 24 hores la festa 'Benvingut Nadal' amb música en directe, i zona de restauració.

Redacció / Fotos: Aj. Cornellà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix