Arriba a la capital de la vinya el 15è Subirats Tasta’l

Imprimeix

És una fira per tastar la qualitat dels vins i caves dels cellers de Subirats, promocionar la gastronomia del municipi i posar en valor els productes del territori i el nostre patrimoni

Aquest diumenge 24 de novembre, d’11 a 15 hores, la plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal acollirà el 15è Subirats Tasta’, una de les fires de vins, caves, productes de la terra i gastronomia més importants de la comarca amb 40 expositors participants.

El Subirats Tasta’l és una fira per tastar la qualitat dels vins i caves dels cellers de Subirats, promocionar la gastronomia del municipi i posar en valor els productes del territori i el nostre patrimoni. En cada edició s’organitzen diferents activitats i propostes turístiques que fan de la mostra un esdeveniment festiu per a tota la família.

DSC 9061

La quinzena edició de la fira està dedicada al jaciment ibèric del Puig del Cocodril i per aquest motiu s’ha previst una passejada i visita guiada al jaciment i una exposició de les restes arqueològiques recuperades a la darrera excavació. Enguany el municipi convidat és Les Cabanyes i serà el seu alcalde, Agustí Vallverdú, qui farà la inauguració de la mostra a les 10.30 h a la sala de Plens de l’Ajuntament de Subirats.

Un cop feta la inauguració oficial hi haurà una cercavila a càrrec dels gegants de Les Cabanyes i les colles de Subirats que sortirà de la plaça de l’Ajuntament i arribarà fins a la plaça Subirats. Els gegants quedaran exposats al carrer Ponent. El municipi de Les Cabanyes disposarà d’un espai propi a la fira per donar a conèixer el seu patrimoni cultural, festiu i turístic.

Foto NP

En l’edició d’enguany i dins l’oferta gastronòmica de la fira es tornarà a comptar la participació especial del Consell Regulador IGP Gall del Penedès i, com a novetat, també la cuina de l’ànec mut.

Com cada any, els més petits podran gaudir de tallers i jocs relacionats amb la cultura del vi i el cava de la mà de Fem Vinya i ArqueoVits. Altres activitats complementàries són els tastos guiats, el taller pràctic d’esperanto i el servei de lloguer de bicicletes.

El preu de 8 tiquets degustació és de 6€ i el preu de la copa Riedel és de 3€. Es podran adquirir els tiquets i la copa anticipadament a l’Oficina de Turisme de Subirats i també a l’Ajuntament. Aquest any s’ubicarà un segon punt de venda de tiquets a la mateixa plaça Subirats.

Redacció / Fotos: Aj. Subirats