Arriba a la capital de la vinya el 15è Subirats Tasta’l

És una fira per tastar la qualitat dels vins i caves dels cellers de Subirats, promocionar la gastronomia del municipi i posar en valor els productes del territori i el nostre patrimoni

Aquest diumenge 24 de novembre, d’11 a 15 hores, la plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal acollirà el 15è Subirats Tasta’, una de les fires de vins, caves, productes de la terra i gastronomia més importants de la comarca amb 40 expositors participants.

El Subirats Tasta’l és una fira per tastar la qualitat dels vins i caves dels cellers de Subirats, promocionar la gastronomia del municipi i posar en valor els productes del territori i el nostre patrimoni. En cada edició s’organitzen diferents activitats i propostes turístiques que fan de la mostra un esdeveniment festiu per a tota la família.

DSC 9061

La quinzena edició de la fira està dedicada al jaciment ibèric del Puig del Cocodril i per aquest motiu s’ha previst una passejada i visita guiada al jaciment i una exposició de les restes arqueològiques recuperades a la darrera excavació. Enguany el municipi convidat és Les Cabanyes i serà el seu alcalde, Agustí Vallverdú, qui farà la inauguració de la mostra a les 10.30 h a la sala de Plens de l’Ajuntament de Subirats.

Un cop feta la inauguració oficial hi haurà una cercavila a càrrec dels gegants de Les Cabanyes i les colles de Subirats que sortirà de la plaça de l’Ajuntament i arribarà fins a la plaça Subirats. Els gegants quedaran exposats al carrer Ponent. El municipi de Les Cabanyes disposarà d’un espai propi a la fira per donar a conèixer el seu patrimoni cultural, festiu i turístic.

Foto NP

En l’edició d’enguany i dins l’oferta gastronòmica de la fira es tornarà a comptar la participació especial del Consell Regulador IGP Gall del Penedès i, com a novetat, també la cuina de l’ànec mut.

Com cada any, els més petits podran gaudir de tallers i jocs relacionats amb la cultura del vi i el cava de la mà de Fem Vinya i ArqueoVits. Altres activitats complementàries són els tastos guiats, el taller pràctic d’esperanto i el servei de lloguer de bicicletes.

El preu de 8 tiquets degustació és de 6€ i el preu de la copa Riedel és de 3€. Es podran adquirir els tiquets i la copa anticipadament a l’Oficina de Turisme de Subirats i també a l’Ajuntament. Aquest any s’ubicarà un segon punt de venda de tiquets a la mateixa plaça Subirats.

Redacció / Fotos: Aj. Subirats

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix