Cornellà torna a acollir la fira més gran del món del cànem

Imprimeix

Del 15 al 17 de març se celebrarà la setzena edició de l'Spannabis

L’Spannabis 2019, la Fira del Cànem i les Tecnologies Alternatives, celebrarà la seva setzena edició a Cornellà de Llobregat. El certamen tindrà lloc del 15 al 17 de març a Fira de Cornellà. Aquesta s'ha consolidat com la fira més important del món dintre d'aquest sector. Actualment és la que rep més visitants, acredita més professionals i mitjans de comunicació i la més important a nivell empresarial. Enguany, Spannabis portarà els expositors i marques més rellevant, ocuparà uns 17.000 m2 del recinte cornellanenc i mostrarà les últimes novetats i les millors ofertes per als visitants que de ben segur omplirà la fira durant tots els dies de celebració. Cal recordar que a la passada edició unes 34.000 persones van passar pel recinte i s'hi varen veure representades més de 500 empreses tant nacionals com internacionals.

image 1 spannabis

image 2 spannabis

Conferències

D'altra banda, un dels atractius de la fira serà l'organització -durant cada dia- de les World Cannabis Conferences, que tindran lloc a l'Auditori del recinte de Fira de Cornellà i seran d'accés gratuït amb l'entrada a la Fira. Tindran una capacitat per acollir a unes vuit-centes persones i servei de traducció simultània. A través de tres blocs temàtics en format fòrum (medicina, científic i internacional) i conferències específiques, els organitzadors pretén aprofundir en les diferents dimensions del cànnabis i la seva evolució.

Conferencias spannabish marzo17 79

Premis i música

Durant la Fira es lliuraran els Premis Spannabis 2019 per premiar el millor estand, el millor banc de llavors, el millor nutrient, el millor producte de parafernàlia, el millor producte de cànem i el millor utensili de cultiu, entre altres. També se celebrarà el lliurament dels premis de la Cannabis Champions Cup, la copa cannàbica de referència dels professionals del sector del cànnabis. Completa les activitats les actuacions musicals durant el certamen.

image spannabis premis

image 3 spannabis

Redacció / Fotos: Spannabis