El pavelló del Parc Esportiu Llobregat de Cornellà “és una ruïna”

Imprimeix

Molts usuaris així com les entitats esportives que utilitzen la instal·lació esportiva mostren el seu malestar pel seu deteriorat estat actual, mentre que l’Ajuntament es limita a dir que és conscient del problema

Han passat només dotze anys de la seva inauguració i l’estat actual del Parc Esportiu Llobregat ja és més que preocupant. Una de les instal·lacions esportives que havien de ser modèliques a la comarca s’ha convertit en un autèntic maldecap per l’Ajuntament de Cornellà  pel seu deteriorat estat actual.

534 PARCESPORTIULLOBREGAT1

Goteres i parquet

Des del primer dia de la seva inauguració, el Parc Esportiu Llobregat pateix goteres quan plou per les deficiències de construcció en el sostre que dificulta l’activitat que es realitza en aquesta instal·lació. Durant tot aquest temps, les entitats i usuaris que en fan us s’han queixat constantment, però el consistori municipal no ha trobat una solució adequada encara. Mentrestant, l’Ajuntament es limita a dir que “és conscient que hi ha goteres al pavelló i té previst arreglar-les.”

20180912 194437

20180912 192011

20181018 210429

Ara però ha sorgit un altre problema greu: l’estat del parquet. Des de fa temps, pateix un deteriorament per la manca de manteniment que posa en perill la integritat física de molts jugadors, grans i petits. L’Ajuntament no ha volgut fer cap mena de declaració sobre el deteriorat parquet. De fet, ja són moltes les persones que estan fartes de la situació de deixadesa per part del consistori i que, segons aquestes, és una “autèntica ruïna pel cost que va representar per a la ciutat un pavelló d’aquesta magnitud”. Més de 25 milions d’euros.

IMG 20181018 WA0002

IMG 20181018 WA0000

IMG 20181018 WA0005

IMG 20181018 WA0001

Piscina

D’altra banda, aquest estiu s’ha posat en evidència, de nou, la poca capacitat que té la piscina descoberta per donar servei a la ciutadania que vol passar una jornada en família o amics. Han estat molts els dies on hi ha hagut cues per accedir-hi o, en el pitjor dels casos, els responsables han hagut d’impedir l’entrada a persones que volien gaudir de la piscina per manca d’espai, segons expliquen diverses persones afectades.

Fonts consultades per la nostra publicació expliquen que, en el seu moment, l’Ajuntament de Cornellà va donar prioritat al disseny enlloc a una construcció adequada a la situació geogràfica -una zona de molta llum pel sol- i l’espai-distribució que donés resposta a les demandes dels futurs usuaris. A més, els consums energètics es disparen el que fan de la instal·lació esportiva molt deficitària.

Redacció / Fotos: Aj. Cornellà-Usuaris