L'Altaveu 2018 incorpora el Premi Alça la Veu

El guardó del festival musical santboià té com a objectiu valorar la llibertat d'expressió en el món de la cultura

El festival Altaveu de Sant Boi de Llobregat continua desvetllant novetats coincidint amb la trentena edició de l'esdeveniment musical degà de Catalunya, enguany amb La Veu com a cap de cartell simbòlica del seu programa. L'Altaveu convertirà Sant Boi en el punt de trobada de la cultura musical del 7 al 9 de setembre.

1RuperOrdorica

Guardons

El dijous 6 de setembre, a les 20.30 hores i a Can Massallera, com a avantsala del festival, tindrà lloc la cerimònia de lliurament dels Premis Altaveu 2018. L'objectiu d'aquestes ja històriques distincions és el reconeixement d'artistes, entitats i iniciatives que d'una manera destacada han enriquit la música produïda a Catalunya durant els últims dotze mesos.

7f

A més, en aquesta edició compta amb una novetat especial, la incorporació del Premi Alça la veu com reivindicació de la cultura amb l'objectiu de posar en valor la lluita per la llibertat d'expressió al món cultural. El Jurat dels Premis Altaveu 2018 estarà compost per: Jordi Bianciotto, Consol Sáenz, Jordi Beltran, Marta Salicrú i Helena M. Alegret. Amb Dolo Beltran com a mestra de cerimònia i cantant principal en l'espectacle aportarà el punt de fil conductor amb els artistes locals i els artistes convidats per a l'ocasió com Maria Arnal & Marcel Bagés, Quimi Portert, Enric Montefusco, Rupert Ordorika, Roger Mas, Maria Marti, i Paula Valls.

Converses

Una hora i mitja abans (19 h.) i com a novetat, tindrà lloc en el mateix espai, i servint d'aperitiu al lliurament de premis, la conversa "Els Festivals Públics, una reivindicació", a càrrec del director artístic del Festival Altaveu, Jordi Turtós.

191733f1 9932 46b1 aec2 c8627ad63446

Aquesta no serà l'única conversa inclosa en el programa. Des de fa algunes edicions el festival santboià ha apostat per activitats complementàries al seu catàleg principal d'actuacions musicals. Aquest any també tindrà lloc la conversa "Dives, Rebels i transgressores", a càrrec del periodista musical Toni Castarnado i que girarà al voltant de la figura femenina com a imprescindible element de combustió en processos de transgressió i rebel·lia fonamentals dins de l'esdevenir musical, no només del rock, sinó també del jazz, el soul, el folk, etc.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix