Quim Masferrer obrirà amb el pregó la Festa Major de Sant Joan Despí

Imprimeix

La banda musical Efecto Pasillo encapçala el programa d’enguany amb una vuitantena d’activitats

Sant Joan Despí ja està a punt per celebrar una nova edició de la Festa Major, una de les cites més importants de l’any al municipi (del 20 al 24 de juny). El popular presentador del programa El Foraster de TV3, Quim Masferrer, actor i guionista, serà l’encarregat de fer el pregó el dimecres 20 de juny a les 20 hores a la plaça de l’Ermita. Serà el tret de sortida d’una festa amb una vuitantena d’activitats organitzades per l’Ajuntament i per les entitats de Sant Joan Despí que ens faran sortir al carrer i gaudir de la música, el teatre, l’art, la cultura popular, l’esport, les revetlles i la gresca.

pag 14 juny 4 copia

Els dies previs a la festa, la ciutat ja està escalfa motors amb diferents activitats culturals, esportives i lúdiques que ens faran sortir al carrer. Aquests dies, les entitats esportives organitzen diades i tornejos.

trobada de geganters

Actuacions

El concert de Festa Major és un dels moments més esperats de la festa. Aquest any serà la banda musical Efecto Pasillo (24 de juny, parc de la Fontsanta, 20.45h) el plat fort. Fundat a l’illa de Gran Canària el 2007 és un grup que està triomfant des dels seus inicis al nostre país i presentaran la seva gira Barrio las Banderas. El seu estil musical combina gran varietat de sons que van des del rock, passant pel pop i el funk i fins a la música llatina. Però Efecto Pasillo no serà l’única actuació destacada, ja que també durant els cinc dies es podrà ballar amb les diferents orquestres programades als barris, el grup de rumba Sabor a Gràcia o els tributs a Queen i El Último de la fila.

full 56cc9c9d7c364 2977516914517908270

Ruta de la tapa

Aquest any també s’organitzarà la Ruta de la Tapa, que enguany arriba a la vuitena edició. A aquesta iniciativa s’han sumat un bon grapat de bars i restaurants. Sens dubte és una cita clàssica que anima els ciutadans i ciutadanes a conèixer la rica i variada oferta gastronòmica de la ciutat baixllobregatina.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Joan Despí-Arxiu