La Fira Infantil de Nadal celebra el vint-i-cinquè aniversari

Imprimeix

El saló cornellanenc, que tindrà el món del circ com a novetat més destacada, anticipa la seva obertura els dies 18, 19 i 20 acollint la visita de més de quatre mil escolars i obrirà per a tot el públic a partir de dissabte 23

Tot està a punt per a l’obertura de la Fira Infantil de Nadal de Cornellà de Llobregat. Enguany és una edició molt especial, ja que celebra el seu vint-i-cinquè aniversari. El saló cornellanenc anticipa la seva obertura els dies 18, 19 i 20 acollint la visita de més de quatre mil escolars de la comarca. Posteriorment obrirà per a tot el públic a partir de dissabte 23 de desembre a les 11h fins al 31 de desembre.

Castells inflables, tallers de tota mena, esports a dojo, jocs simbòlics, atraccions de fira, animació en viu, exhibició canina, castellers, tradicions... tot per commemorar els 25 anys de la Fira Infantil de Nadal. Un total de 8.300 metres quadrats de superfície destinats a menors d’entre 2 i 12 anys. Les noces de plata del saló infantil de Cornellà arriba carregada de sorpreses on el circ tindrà un esment especial amb la col·laboració de Kanaya Circ que oferirà un taller multidisciplinari per apropar als més petits a aquest món de màgia i il·lusió.

repor 2

Els tallers tornaran a deixar bocabadats al visitant: Corcrenata, maquillatge artístic, de gomaeva, de terrisseria, manualitats, taller dentista, de medi ambient, de xapes, etc. Especial atenció tornarà a tenir les activitats que organitzaran els cossos de seguretat presents: un circuit d’activitat a càrrec de la Guàrdia Urbana de Cornellà i un taller que desenvoluparà els Mossos d’Esquadra per desvetllar els secrets de la seva feina. Una de les novetats d’enguany ens arriba precisament de la mà de la policia local que del 23 al 31 de desembre oferiran una exhibició canina a les 13h mostrant les capacitats dels gossos com a col·laboradors en feines policials.

Els esports també ocupen una gran superfície firal. Enguany es podran practicar disciplines com tennis taula, mini futbol, mini tennis, mini pàdel, bàsquet 3x3, mini handbol, mini hoquei i futbol sala. Precisament, dissabte 23 de desembre d’11h a 14h s’ha organitzat una gran trobada de bàsquet i futbol amb la col·laboració del Departament d’Esports de l’Ajuntament de Cornellà.

F.Infantil inflable

Com cada any, la zona dedicada als castells inflables sucumbiran a l’encant dels més petits, d’igual forma que les atraccions típiques de fira o el racó dels més petits gràcies a la col·laboració de les Ludoteques El Dau i la del Parc Esportiu Llobregat. Enguany també estarà present UNICEF del 27 al 30 de desembre. Els seus representants participant en la fira informant sobre la seva feina en 190 països desenvolupant programes de salut, nutrició, accés a l’aigua potable, educació, etc. Una bona forma d’educar als nostres fills també en solidaritat, fent-los partícips de projectes d’ajuda a altres nens i nenes del món.

Els 25 anys de fira serà tota una festa amb animacions en viu gràcies a la col·laboració dels Castellers, Gegants i Grallers de Cornellà. Actuaran el dia 30 de desembre a les 10h.

 

Redacció / Fotos: Procornellà