Torna Spannabis, la fira cannàbica més gran del món

Imprimeix

Tindrà lloc els dies 10, 11 i 12 de març a Cornellà de Llobregat

Cornellà de Llobregat tornarà a acollir la fira cannàbica més gran del món, Spannabis. El certàmen, que enguany arriba a la catorzena edició, comptarà amb expositors de referència, les darreres novetats del sector i les millors ofertes per als visitants. L'organització preveu un creixement exponencial de visitants i acreditats. De fet, aquest any s'amplia 1.000 m2 el recinte.

spannabis 1

A més, durant el divendres 10 i el dissabte 11, se celebrarà la quarta edició de les World Cannabis Conferences. Aquest format de conferències tindran lloc a l'Auditori de Fira de Cornellà i els visitants d'Spannabis podran accedir-hi lliurement des del recinte firal. Hi haurà servei de traducció simultània el dissabte i tindrà capacitat per a 800 persones. Entre els ponents cmptarem amb Amarna Miller, Virginia Montañés i Titi Trigo, en un bloc dedicat al cànnabis i el sexe; David Pere, Antoniu Llort i Roberto Moso, en un espai sobre cànnabis, música i contracultura; David Kaufman i Joe Rogoway, que ens parlaran de la situació nordamericana i de les seves similituds amb Espanya; l'Observatorio Español de Cannabis Medicinal, representat per Carola Pérez i Guillermo Velasco; així com ponències individuals de la mà de 'Mujeres Cannábicas', 'Regulación Responsable', 'Marihuana TV', el 'Hash Marihuana & Hemp Museum' i 'Brotsanbert'.

spannabis 2

El programa Spannabis es completa amb una àmplia selecció d'actuacions musicals. Per aquesta edició ja estan confirmats els artistes Ravid Goldschmidt, Little Pepe, Zebrass, Olive Tree Dance i DJ Rambla.

Premis

Durant la Fira es lliuraran els premis de la SpannabisChampions Cup i Spannabis 2017, per a guardonar el millor stand, millor banc de llavors, millor nutrient, millor producte parafernàlia, millor producte de cànem i millor estri de cultiu.

L’any passat, la fira va rebre la visita de més de 30.000 visitants, 3.000 professionals de tot el món, la presència de 200 mitjans de comunicació i va albergar a 500 empreses representades.

Final del formulario

Redacció / Fotos: Spannabis