La Fira de Cornellà acollirà un any més l’Spannabis

Imprimeix

De l’11 al 13 de març se celebrarà la Fira del Cànem i les Tecnologies Alternatives, que aplegarà més de 500 empreses en un espai de 17.000 metres quadrats que la fa una de les més importants del món. 

Spannabis 2016, la Fira del Cànem i les Tecnologies Alternatives, celebrarà la seva tretzena edició a Barcelona. Serà de l'11 al 13 de març a Fira de Cornellà. Dintre de la Fira també hi tindran lloc les World Cannabis Conferences, que enguany ja celebraran la seva tercera edició, el divendres 11 i el dissabte 12 de març i que portaran a la ciutat a les principals veus nacionals i internacionals al voltant de la temàtica del cànem i els seus diferents usos, així com mostrar els avenços i esforços portats a terme durant els darrers anys al voltant de la seva regulació. Spannabis s'ha consolidat com la fira més important del món dintre del sector. Actualment és la que rep més visitants, acredita més professionals i mitjans de comunicació i la més important a nivell empresarial.

En aquesta tretzena edició, Spannabis portarà els expositors i marques més rellevants del sector, ocuparà més de 17.000 m2 del recinte de Fira de Cornellà i mostrarà les últimes novetats i les millors ofertes per als visitants. En la passada edició va rebre 34.000 visitants, va acreditar a 3.000 professionals, a 200 mitjans de comunicació nacionals i internacionals i s'hi varen veure representades més de 500 empreses. 

World Cannabis Conferences

Enguany se celebrarà la tercera edició de les  World Cannabis Conferences, el divendres 11 i el dissabte 12 de març, que tindran lloc a l'Auditori del recinte de Fira de Cornellà i seran d'accés gratuït amb l'entrada a la Fira. Tindran una capacitat per acollir a 800 persones i servei de traducció simultània (dissabte 12). A través de tres blocs temàtics en format fòrum (medicinal, científic i internacional) i conferències específiques, es pretén aprofundir en les diferents dimensions del cànnabis i la seva evolució. 

Trobada de Dones Cannàbiques

A les altres conferències aquest any la gran novetat és la primera Trobada de Dones Cannàbiques (dissbate 12, de 12:10h a 12:50h). Serà una conferència que relatarà com ha anat la primera trobada, que haurà tingut lloc uns dies abans d'Spannabis. Significa el naixement d'una xarxa a nivell estatal que busca incorporar les veus, les experiències i mirades femenines i de gènere sobre el nostre sector i en l'àmbit de les polítiques de drogues. 

Premis

Durant la Fira es lliuraran els Premis Spannabis 2016 per premiar el millor stand, el millor banc de llavors, el millor nutrent, el millor producte de parafernàlia, el millor producte de cànem i el millor utensili de cultiu. També se celebrarà el lliurament dels premis de la Cannabis Champions Cup, la copa cannàbica de referència dels professionals del sector del cànnabis, en què hi competeixen la elit dels cultivadors nacionals i internacionals. 

Actuacions musicals

Completen la programació d'activitats les actuacions musicals que tindran lloc durant Spannabis i que comptarà amb les actuacions confirmades de Ganjahr Family, Rumba Katxai, Sr. Marküsen, King Messenger, Bundem Squad, Jah Nattoh i Dj Karlixx. 

Redacció / Foto: Spannabis