Jordi Albert: “Els resultats són excel·lents i tenim representació en tots els municipis”

Imprimeix

Segons la formació republicana, el 24M ha consolidat el seu projecte al Baix Llobregat, esdevenint la segona força a la comarca.

El president d’ERC-Baix Llobregat, Jordi Albert, en una carta adreçada al conjunt de militants i càrrecs electes de la formació a la comarca i a l’Hospitalet ha afirmat que “aquest 24 de maig ha significat la consolidació del projecte d'Esquerra Republicana al Baix Llobregat i l'Hospitalet”. Albert ha argumentat aquesta consolidació amb els “excel·lents” resultats obtinguts a les urnes: “hem assolit 85 regidors, obtenim 6 consellers comarcals i 2 diputats a la Diputació de Barcelona, i el que és encara més important, tenim representació a tots els 30 ajuntaments”. Aquesta representació assolida ha situat ERC com a “la segona força política a la comarca en número de regidors i al Consell Comarcal, gràcies a la confiança que ens han transmès els 50.739 nostres veïns i veïnes”.

Pel que fa al futur, el president comarcal d’ERC ha manifestat que “la confiança que ens han donat a les urnes l’hem de traduir en el que millor sabem fer, feina i més feina; en estar a peu de carrer i continuar la lluita per millorar les condicions de vida de la nostra gent; els qui ens han votat i els qui encara no hem pogut convèncer.”

Redacció / Foto: ERC Baix Llobregat