Poveda: “L’èxit del PSC ha estat el treball fet en els quatre anys”

Imprimeix

Amb 92.148 vots, els socialistes s’han situat com la força més votada a la comarca amb representació als trenta municipis del Baix Llobregat.

Un total de 92.148 vots han donat suport al Baix Llobregat al PSC. Segons, la valoració que ha fet el partit de les Eleccions Municipals d’ahir “la proximitat, la transparència, la feina a peu de carrer han estat signes identitaris de la feina dels i les socialistes dels municipis d’aquesta comarca. Hem treballat per allò que realment importa: les persones.”

En paraules del Primer Secretari del PSC del Baix Llobregat, Antoni Poveda, que ha estat reelegit alcalde de Sant Joan Despí per majoria absoluta: “el treball fet durant aquests quatre anys al servei de la ciutadania ha donat fruit electoral, però aquest resultat obtingut pel PSC és en benefici de la nostra comarca.”

A més ha explicat Poveda: gestionant la crisi, hem marcat línies vermelles als nostres ajuntaments que no hem estat disposats a traspassar, lluitant per defensar els drets dels nostres ciutadans i ciutadanes, les polítiques socials, l’educació i la sanitat públiques i de qualitat. Destinant recursos dels nostres ajuntaments, allà on governem, per suplir els buits que els governs de dretes del nostre país han anat deixant. I hem defensat les nostres idees de manera responsable i coherent allà on som oposició.”, ha dit.

Redacció / Foto: Arxiu