Vidal Aragonés: “Entrem a l’Ajuntament a netejar sense odi ni venjança”

Imprimeix

L’acte final de capanya de Corenllà en Comú-Crida per Cornellà va comptar amb la presència del diputat al Parlament David Fernàndez que va manifestar queells destrueixen per dalt, nosaltres hem de reconstruir des de baix”.

L’últim acte de campanya de la candidatura popular municipalista Cornellà en Comú-Crida per Cornellà va tenir lloc ahir al pati de l’escola l’Areny amb un ambient de festa, participació ciutadana i ganesde contribuir al canvi de l’actual sistema.

Un acte presentat per la María Sánchez, sisena cap de llista de Crida per Cornellà que començar amb la intervenció de la també candidata Celeste Valenzuela, que va destacar que “hemos conseguido reflorar el impulso democratizador de la esfera local, dando lugar a candidaturas municipalistas alternativas, como es la nuestra. Nuestro objetivo es irrumpir en las instituciones con fuerza suficiente para poder transformarlas”.

Acte seguit, van pujar deu dels candidats i van explicar els 10 punts programàtics: pressupostos, escoles bressol, cultura, esport, serveis socials, feina, masclisme, convivència, sanitat i habitatge.

Ángel Camacho, tercer cap de llista, ens va recordar que “no sóm una candidatura de només 15 dies, sinó de 365 dies de lluita: hem estat a l’Assemblea d’estudiants del Francesc Macià, col·laborat amb Stop Pujades Transport, aturant desnonaments, al 9N, contra l’Eurovegas, donant suport a les festes populars… Aquest és el nostre compromís i així continuarem després del 24-M.”

L’acte va comptar smb el suport del David Fernàndez, diputat al Parlament per la CUP-Alternativa d’Esquerres. David va explicar en la seva intervenció que “ells destrueixen per dalt, nosaltres hem de reconstruir des de baix. A les vostres mans està capgirar Cornellà.”

Per últim, al cap de llista a l’ajuntament per Cornellà en Comú, en Vidal Aragonés, va demanar el vot a tots els assistents recordant que “som l’única candidatura que hem explicat com serà la nostra política de creació de feina. Entrem a l’Ajuntament a netejar: no ho fem en base a l’odi i la venjança, ho fem en base a l’amor i la justícia.”

Música, sopar popular, i enganxada de cartells de campanya posteriorment, van formar part de l’acte de tancament d’una campanya.

Redacció / Foto: Cornellà en Comú