Boladeras: “Volem impregnar els valors de les dones a les decisions i actuació municipal”

Imprimeix

L'alcaldessa i candidata socialista a l'alcaldia de Corbera de Llobregat va reunir-se amb un grup de 40 dones del municipi per reflexionar i debatre sobre l'aportació que la presència de les dones significa en el món de la política.

D'entre la diversitat d'opinions, les participants van coincidir que la capacitat d'empatia, la tolerància, la sensibilitat, la perseverança, les habilitats organitzatives, el sentit pràctic i el realisme podrien considerar-se trets distintius de la manera de ser i actuar de les dones. "Aquests valors són un tret distintiu de qualitat en la política, sobretot en l'àmbit municipal"va expressar l’alcaldable pel PSC Rosa Boladeras. La candidata a més, va refermar-se en el seu compromís "d'impregnar d'aquests valors la presa de decisions i l'actuació municipal", va explicar.

Les assistents també van assenyalar les seves inquietuds i expectatives respecte del municipi, destacant la seva preocupació per l'educació i les oportunitats laborals per als joves, la cura i aprofitament de l'entorn natural i la incorporació de les urbanitzacions en la vida municipal, fent una petició molt expressiva en el sentit que "les veïnes de les urbanitzacions volen sentir-se acceptades i estimades."

Totes les propostes han estat recollides pel PSC i en un compromís personal de la candidata Rosa Boladeras "si guanyem, treballarem per continuar portant aquesta sensibilitat, aquestes preocupacions vistes amb ulls de dona, al dia a dia de la nostra manera de governar". La reunió va comptar amb l'assistència de les 10 candidates de la llista socialista a les municipals. 

Redacció / Foto: PSC Baix Llobregat