Sánchez-Camacho: "El vot al PP és el vot a la creació d'ocupació i a la recuperació econòmica"

Imprimeix

La presidenta del PPC, que va visitar ahir Esplugues i El Prat de Llobregat, alerta que "votar Ciutadans és votar el PSOE i donar un xec blanc per tornar a les polítiques del passat de fracàs, deute i destrucció d'ocupació".

La presidenta del Partit Popular Català, Alícia Sánchez-Camacho, va dir ahir que "el vot al PP en les eleccions municipals d'aquest diumenge és el vot a la creació d'ocupació i a la recuperació econòmica". En aquest sentit, Sánchez-Camacho va alertar que "cada vegada es fa més evident que votar Ciutadans és votar el PSOE i donar un xec blanc per tornar a les polítiques del passat". "Això seria letal per la recuperació econòmica perquè seria tornar a donar el vot al fracàs, al deute i a la destrucció d'ocupació", va afegir.

Vista a Esplugues

En declaracions als mitjans a Esplugues de Llobregat acompanyada per la candidata del PPC a l'alcaldia de la localitat, Mercè Haro, la presidenta del PPC va destacar que "Ciutadans és una operació de màrqueting, on s'ha afegit gent de diferents ideologies, i ara s'estan desinflant". "És un partit-persona, és el partit d'Albert Rivera, han volgut construir una estructura que no tenen, i igual que els hem vist créixer els veurem desaparèixer en el seu moment", va sentenciar.

D'altra banda, Sánchez-Camacho va demanar el vot per al PP d'Esplugues de Llobregat perquè "és el vot per abaixar impostos, ajudar el comerç local i els paradistes, per ajudar els aturats i per crear ocupació". "Volem que Esplugues tingui bonificacions per les activitats productives, sobretot per als autònoms, els menors de 30 anys i especialment per als majors de 45 i 50 anys", va assenyalar afegint que "s'han de deixar enrere els 30 anys de Partit Socialista a Esplugues."

A més, va posar de manifest la presidenta del PPC, "un dels símbols de la recuperació econòmica és el comerç local, i el PP és la garantia de futur pels paradistes, que van ser enganyats pel PSC, ja que fa 8 anys que estan de manera provisional en un mercat municipal". "Des del PP volem assegurar als paradistes un mercat municipal de futur on tinguin garantida la seva parada i tinguin bonificacions", va explicar

Avaria a Rodalies

Durant la seva visita a Esplugues de Llobregat, la presidenta del PPC es va referir a l'avaria que hi ha hagut aquest matí a Rodalies i les declaracions que han fet Oriol Junqueras i Santi Vila al respecte. "Que no ens enganyin, segons ells la independència és la clau màgica que tot ho arreglarà, però tant CiU com ERC saben que el Govern d'Espanya està fent la inversió més gran en infraestructures i en Rodalies que s'ha fet mai a Catalunya", va assenyalar explicant que "dels 1.200 milions d'euros d'inversió en Rodalies per tota Espanya, 500 vindran a Catalunya."

Finalment, Sánchez-Camacho va recordar que "des del Govern d'Espanya ja s'ha licitat un sistema de seguretat perquè no es produeixin més errors informàtics, i també per modernitzar les vies; i és també el Govern d'Espanya qui paga la meitat del bitllet de Rodalies".  "Si algú està invertint en Rodalies és el Govern d'Espanya, davant la Generalitat, que actua amb deslleialtat, que no està invertint ni un euro, que l'únic que ha fet és canviar el nom a les Cercanías, dient-li Rodalies, i està aprofitant per criticar en campanya electoral", va concloure afegint que "mentre altres critiquen, nosaltres aportem solucions."

Redacció / Foto: PPC