Sánchez-Camacho: “L’objectiu del PP és fer desaparèixer el cinturó vermell”

Imprimeix

La presidenta del Partit Popular, que ha visitat aquest matí Cornellà de Llobregat per donar suport l’alcaldable Daniel Serrano, ha manifestat que “cal un canvi per sortir de la crisi i fer una comarca del benestar, al servei dels veïns i no de l’estelada com volen altres”.

Cornellà de Llobregat ha estat, aquest matí, la ciutat escollida per la presidenta del PPC, Alícia Sánchez Camacho, per visitar-la i donar suport a l’alcaldable dels populars locals, Daniel Serrano. Durant la seva estada, abans de marxar cap a Castelldefels, Sánchez-Camacho ha manifestat que espera que“sigui realitat el fracàs del partit socialista al Baix Llobregat a les pròximes eleccions municipals. El nostre objectiu és fer desaparèixer el cinturó vermell, i donar pas a un canvi real, amb la creació de llocs de treball per sortir de la crisi, que hi hagi una major seguretat i civisme” i ha afegit que “cal un canvi a l’Àrea Metropolitana de Barcelona i a la comarca on es pugui oferir benestar garantint una Catalunya, catalana i espanyola, amb servei dels veïns i no de l’estelada com volen altres. Tot i això ho pot oferir el Partit Popular.”

Atac a C’s

La presidenta dels populars a Catalunya, a més, demana “que el PSC es trobi amb el que es mereix, i que no és altra cosa que no continuï empobrint els municipis de la comarca. Des del PPC volem que es produeixi un canvi profund”. També va llançar un missatge als votats de la comarca dient que “pensin bé el seu vot, ja que ha de ser un vot útil”. A més del PSC també va a carregar contra Ciutadans (C's) dient que el vot “no ha d’anar destinat a experiments i partits de moda, que com s’ha vist han començat a repassar i mirar les seves llistes perquè no han estat capaços de fer unes llistes correctes”. “Els que pretenien regenerar la societat han hagut de començar per les seves llistes al no poder controlar-les i , per tant, no estan preparats per regenerar la política catalana i espanyola. No estan preparats per governar”, ha acabat sentenciant.

Sánchez Camacho també ha tingut paraules per l’alcaldable local, Daniel Serrano. La presidenta ha destacat que el PPC “té un extraordinari cap de llista. Jo demano el vot útil i responsable i que no s’utilitzi per a un procés separatista”. A més ha destacat que votar a Serrano “és deixar enrere les polítiques del passat, l’atur, l’empobriment i el deute que té Cornellà. És una candidatura que aposta pel canvi que va començar el PP l’any 2011 i que Cornellà haurà de començar a partir de les eleccions municipals”. I va finalitzar dient que “durem polítiques de treball, de creació de feina i d’oportunitats per als joves tal com estem fent a la resta d’Espanya. Si no es vota al Partit Popular serà un vot perdut, ja que és el vot per a la seguretat, per assegurar el civisme.”

El candidat

Per al candidat del PPC a l’alcaldia de Cornellà, Daniel Serrano, “alguna cosa ha fet malament el PSC a l’Ajuntament quan ha governat durant trenta anys i, avui dia, encara continuem parlant de pobresa, d’incivisme i de manca de seguretat”. Per Serrano, “hi ha un dèficit de Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra, sobra personal al consistori i cal més policia local patrullant els carrers de la nostra ciutat”. En aquest sentit ha dit que hi ha hagut “una gran incapacitat de l’alcalde de fer us de les patrulles conjuntes de Guàrdia Urbana i Policia Nacional per lluitar contra l’emigració il·legal”. També ha parlat d’incivisme “en alguns barris que fan la vida impossible als Veïns, ja que l’ordenança que tenim és ineficaç”. I ha finalitzat la seva intervenció explicant que falta “criteri per concretar les prioritats per Cornellà. No hem tingut un mejador social, al barri Pedró no hi ha un casal d’avis, però sí va autoritzar la construcció d’una mesquita. Si sóc alcalde aquesta mesquita no es farà”. Precisament, arran de la polèmica que s’ha generat amb els partits d’esquerra de la ciutat pels eslògans electorals del PP de Cornellà durant la campanya electoral, Serrano ha assegurat que “la polèmica la genera alguns. Els eslògans del PP a Cornellà són clars i he tingut molts suports.”

Redacció / Foto: PP Cornellà