ERC presenta les seves propostes per l’AMB a Cornellà de Llobregat

Imprimeix

El president del partit republicà i alcaldable per Sant Vicenç dels Horts, Oriol Junqueras, ha manifestat que “obtindrem un excel·lent resultat també a l’àrea metropolitana on contribuirem a transformar el mapa polític, econòmic i social de les nostres ciutats”.

El candidat d’Esquerra Republicana-Moviment d’Esquerres, Alfred Bosch i el president d’Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, han exposat avui a Cornellà de Llobregat les propostes per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) acompanyats per Raquel Albiol, alcaldable d’ERC per Cornellà i la resta d’alcaldables metropolitans d’ERC.

Bosch ha destacat que “ERC és un partit metropolità” i ha destacat que 'no escollirem entre justícia social i llibertat nacional, les dues coses són indestriables i no hi renunciarem, com tampoc renunciarem a la netedat política i la lluita contra la corrupció'. L’alcaldable republicà ha explicat que'som l’esquerra que resol els problemes que demanen els ciutadans, passem de la protesta a la proposta”. I ha valorat que “l’Àrea Metropolitana de Barcelona ha de ser compartida entre tots els municipis, ha de ser una àrea de concertació, de consens i ha d’estar ben administrada'. En aquest sentit, ha proposat que “aquelles dietes que puguin camuflar sobresous no hi han de ser, les despeses s’han de pagar contra justificant”. Bosch ha exposat que “som partidaris de cuidar els polígons industrials, de no menystenir el sector secundari' per això cal reforçar l’Anella de Recursos i Coneixement que 'ara reuneix poc més de 30.000 llocs de treball i n’havia arribar a tenir 250.000 fa uns anys'. El republicà també ha proposat 'fer un pla de barris metropolità' perquè 'no hi ha fronteres a l’àrea metropolitana, tots estem connectats i formem part de la mateixa xarxa'.

Per la seva part, Junqueras s’ha mostrat convençut que “ERC obtindrà un excel·lent resultat també a l’àrea metropolitana on contribuirem a transformar el mapa polític, econòmic i social de les nostres ciutats”. El president d’Esquerra Republicana ha assegurat que “ERC és el partit que està més preparat, perquè tenim les coses més clares i vinculem coses que són indestriables: no triarem entre llibertat i justícia social, perquè són dues cares d’una mateixa moneda.”

Redacció / Foto: ERC