Sánchez-Camacho: "El projecte del PSC al Baix Llobregat està acabat i fracassat"

Imprimeix

La presidenta del PPC ha assenyalat també a Sant Boi que la ciutat “necessita el canvi que ja va començar a Espanya en el 2011: un canvi cap a l'ocupació, la seguretat, el creixement i les oportunitats".

La presidenta del Partit Popular Català, Alicia Sánchez-Camacho, ha manifestat avui que "el Baix Llobregat va a deixar de ser el cinturó vermell perquè el PSC té un projecte acabat i fracassat, i són una marca del passat". "El PSC l'única cosa que ha fet és empobrir el Baix Llobregat i aconseguir que hi hagi més atur i més inseguretat", ha denunciat afegint que "a més, no han donat la cara per defensar l'Espanya de la bandera espanyola i la *senyera, no han parat els peus a Artur Mas i no han frenat el separatisme com sí ha fet el PPC."

En declaracions als mitjans de comunicació a Sant Boi de Llobregat acompanyada per la candidata a l'alcaldia de la localitat, Marina Lozano, la presidenta del PPC ha destacat que "després de 35 anys al Govern municipal, el PSC ha empobrit el municipi, i ha utilitzat el pressupost de l'Ajuntament per pagar càrrecs del partit dedicant a més el 80% del pressupost a pagar sous, festes, i accions de publicitat". "Els veïns han de donar-li una oportunitat al PP de Sant Boi i a Marina Lozano, qui va abaixar el sou a l'alcalde, suprimir càrrecs i tinents d'alcaldia, treballar per dinamitzar l'ocupació i el comerç local, abaixar impostos, i incrementar la plantilla de Policia Local perquè Sant Boi sigui una ciutat més segura, amb més ocupació i més oportunitats", ha explicat.

Així mateix, Sánchez-Camacho ha destacat que "nosaltres som el partit de la gestió eficaç, som la marca i la garantia de l'ocupació, de seguretat i la vertebració d'Espanya, i la garantia que el Baix Llobregat i Catalunya segueixin sent Espanya, com estem fent als ajuntaments en els quals ja vam governar, com Badalona". I també ha dit que "Sant Boi necessita el canvi que ja va començar a Espanya en el 2011, un canvi cap a l'ocupació, la seguretat, el creixement, i les oportunitats, que és el vot al PP de Sant Boi”.

Finalment, la presidenta del PPC ha posat de manifest que "aquestes municipals són una primera oportunitat per traslladar als catalans que el PP ha baixat imposats perquè el país comença a sortir de la crisi gràcies a les reformes de Mariano Rajoy". "La recepta del PP crea ocupació, ajuda a sortir de la crisi, i permet abaixar impostos; nosaltres no estem ni per a jocs de trons, ni per a jocs de cadires ni per al joc de les paraules boniques del senyor Rivera, nosaltres estem pel joc de governar i crear llocs de treball, que és el que fa Mariano Rajoy",ha conclòs.

Redacció / Foto: PPC