ERC de Corbera estrena la pel·lícula “Corbera, the Movie”

Imprimeix

L’alcaldable republicana Montserrat Febrero va manifestar durant l’acte que “veure la sala plena de gent del municipi, d’altres partits i regidors demostra que tots tenim en comú l’estima pel nostre poble”.

emostra que stre poble" tenim en comue tots tenim en comrior, i augmenta, tot i que lleugerament, la contractaci

Prop de les 150 persones van assistir diumenge a la tarda a la Sala de la Societat Sant Telm per a l’estrena de la pel·lícula “Corbera, the Movie”. Un film documental fet per ERC que arreplega a diverses entitats del poble i membres d'aquestes entitats explicant com treballen per portar el nom de Corbera, moltes, a l'exterior. Una producció que va mostrar no només els paisatges i patrimoni històric i natural del poble, sinó una explicació en primera persona de la gent que fa possible poder gaudir del municipi.

Segons l’alcaldable per la formació republicana local, Montserrat Febrero, "podem dir que ha sigut un èxit, veure la sala plena de gent del poble, gent d'altres partits, regidors, això demostra que tots tenim en comú l'estima per Corbera, que era el que volíem transmetre amb aquesta pel·lícula."

Redacció / Foto: ERC Corbera