Terricabras va donar suport a la candidatura d’ERC-Els Verds-Decidim Gavà

Imprimeix

L’eurodiputat independent per ERC va explicar la seva activitat a Brussel·les, centrada en la defensa de l’Europa social i la seva tasca per a un futur reconeixement de Catalunya cm a nou membre de la Unió Europea.

El diputat al Parlament Europeu Josep Maria Terricabras va protagonitzar ahir al vespre a Gavà un acte de suport a la candidatura d’ERC-Els Verds-Decidim Gavà, en el que va explicar la seva activitat en defensa de l’Europa social, així com la dinàmica de contactes amb responsables polítics i governamentals dels Estats membres de la UE en la perspectiva d’un futur reconeixement de Catalunya com a nou membre de la Unió Europea.

Terricabras va relacionar haver estat nomenat cap de llista per ERC a les passades eleccions europees sent una persona independent, sense militància política, amb la candidatura gavanenca que encapçala Andreu Pérez Lorite, amb moltes persones independents provinents del món veïnal, solidari i cultural de la ciutat.

L’acte va comptar amb la presència dels membres de la llista d’ERC-EV-Decidim Gavà, així com de militants i simpatitzants d’ERC que, al final del sopar, on es van analitzar molt positivament la primera setmana de campanya. Una campanya protagonitzada per una presència diària als carrers i barris de la ciutat, davant la constatació que la ciutadania de Gavà “que valorar molt positivament la proposta per una ciutat culta i socialment cohesionada, amb un ajuntament més transparent i participatiu, i per un Gavà dinàmic i innovador en la creació de nous llocs de treball.”

Redacció / Foto: ERC Gavà