Cornellà en Comú omple la plaça Catalunya

Imprimeix

La diputada i secretaria general de Podemos Andalusia, Teresa Rodríguez, va participar en l’acte on va afirmar que “és la gent normal, la que ha de fer comptes a fi de mes o cada cop que va a comprar, qui ha d’ocupar les institucions”.

La Plaça de Catalunya de Cornellà de Llobregat es va omplir amb més de 800 persones per rebre tots els candidats i candidates de Cornellà en Comú-Crida per Cornellà. L’acte va estar protagonitzat per la presència de la Teresa Rodríguez, diputada i Secretària General de Podemos Andalusia, que va afirmar en la seva intervenció que “és la gent normal, la que ha de fer comptes a fi de mes o cada cop que va a comprar, qui ha d’ocupar les institucions”. En la mateixa línia, va declarar que “és igual que els gats siguin blaus, vermells o taronges. El que importa és que els ratolins puguin governar-se a ells mateixos”. A més, va afirmar també que si “l’estabilitat institucional suposa retallades a l’educació, privatitzacions o reformes laborals per empitjorar les condicions laborals, benvinguda sigui la inestabilitat”. Teresa Rodríguez, que va donar suport a Cornellà en Comú-Crida per Cornellà, va parlar de la necessitat de l’empoderament de la població per accedir a les institucions, remarcant el moment clau que estem vivint i l’oportunitat que els cornellanencs i cornellanenques tenen de forçar un canvi i materialitzar la reversió de les polítiques de dreta.

Altres intervencions

La candidatura popular municipalista va comptar també amb la intervenció d’Aitzol Ruiz de Azúa en representació dels treballadors i treballadores de Telefònica-Movistar, en vaga indefinida des de fa més d’un mes. A més, el col·lectiu d’emigrants també va estar representat a l’acte per Aziz Baha, membre de Cornellà Sense Fronteres, que ha reivindicat la participació dels emigrants a la societat i en la transformació social, malgrat no poder votar i “la voluntat de la resta de partits d’ocultar-nos.”

El col·lectiu LGBTI hi va estar present de la mà d’Eugeni Rodríguez, portaveu del Front d’Alliberament Gai de Catalunya (FAGC), que va assegurar que “tothom té dret a estimar com vulgui”, que “l’homofòbia és una de les pitjors epidèmies al món”, que “les nostres vacunes són la llei contra l’homofòbia” i que les eleccions municipals són una oportunitat per capgirar la situació.

Vidal Aragonés, cap de llista de Cornellà en Comú-Crida per Cornellà, va tancar l’acte polític. Acompanyat pels seus companys i companyes de llista, en Vidal va demanar el vot on va afirmar que “nosaltres no som com la majoria de candidatures que s’avergonyeix i amaga el nom, ho diem d’una manera molt clara: Cornellà en Comú-Crida per Cornellà”. De la mateixa manera, va afirmaramb contundència que “veient la gent i l’ambient dels nostres actes i de la resta de candidatures, nosaltres ja hem guanyat.”

Redacció / Foto: Cornellà en Comú