Rull: “L’Estat català ha de ser per a tots, perquè no tallarem les arrels dels catalans”

Imprimeix

El coordinador general de CDC va participar en un acte polític amb la candidata de CiU a el Prat de Llobregat, Imma Llopis.

El coordinador general de Convergència Democràtica de Catalunya, Josep Rull, va visitar el Prat de Llobregat, on va participar en un acte amb Imma Llopis i la resta de membres de la llista de CiU al municipi. Rull es va referir al procés sobiranista que ha iniciat Catalunya i ha assegurat que ningú ha de sentir amenaçada la seva identitat: “L’Estat català ha de ser per a tots, perquè no tallarem les arrels dels catalans”. Va recordar que el 80% dels catalans vol decidir el seu futur i que aquesta majoria inclou molta gent que va néixer fora de Catalunya o que té familiars fora.  Ha afegit que ara és el moment de fer un pas endavant, “que és l’opció més assenyada”.

Pel que fa a la candidata, va subratllar la importància de tenir un ajuntament sobiranista: “Els municipis de l’àrea metropolitana han de canviar de color. Tenim molta feina a explicar perquè volem un país diferent i per a tots”.

Redacció / Foto: CiU El Prat